Bliv vært for en FerieCamp

Hvad er et FerieCamp-værtskab, og hvordan ansøger vi? Find svarene her.

En FerieCamp består typisk af fem dage med forskellige, sideløbende aktiviteter dagligt. Ønsker I at være værter for en FerieCamp, anbefaler vi, at I inviterer andre aktivitetsudbydere med for at lave et så indholdsrigt og varieret program som muligt. Klik her for at se tidligere programmer.

I FerieCamp-sekretariatet står vi for at trykke flyers og plakater til jeres camp, og vi hjælper med at promovere den. Vi deler også viden og erfaringer på tværs af bydelene, og vi vejleder jer i, hvem I kan arbejde sammen med.

Hvorfor er det en god idé for os at blive vært for en FerieCamp?

FerieCamp er jeres mulighed for at præsentere jeres faste aktiviteter til børn og unge fra udsatte bydele. I er samtidig med til at give dem nogle gode ferieoplevelser, når skolerne holder lukket. FerieCamp kan altså styrke brobygningen til jeres tilbud og måske hjælpe jer med at nå ud til en ny målgruppe. Man kan som vært søge op til 40.000 kr. pr. ferieuge.

Hvordan kommer vi i betragtning til et værtskab?

Før I kan komme i betragtning som vært for en FerieCamp, skal I sende os en ansøgning. Her skal I beskrive, hvordan I vil sammensætte et program, arbejde med rekruttering til campen, afvikle campen, samt hvordan I vil arbejde med brobygning til jeres faste hold under og efter FerieCamp.

Læs mere om proceduren og find linket til ansøgningsskemaet i menuen til højre eller klik her.