Bliv aktivitetsudbyder på FerieCamp

Vil I være med på FerieCamp? Vær opmærksom på de forskellige ansøgningsprocesser. Find dem via menuen i højre side.

Det overordnede formål med FerieCamp er at introducere børn og unge til et aktivt kultur- og fritidsliv, så de dels har gode tilbud i deres ferier, og dels får mulighed for at melde sig ind i en forening eller gøre aktiv brug af lokalområdets andre fritidstilbud.

FerieCamp kan derfor ses som en ”aktivitets-messe”, hvor børnene kan prøve forskellige aktiviteter. Der vil typisk være flere aktiviteter i gang på samme tid, som børnene kan vælge imellem. Der er som udgangspunkt ikke tilmeldingspligt til aktiviteterne, og man kan derfor ikke vide, hvor mange børn der vil deltage i aktiviteten. I kan desuden opleve at børnene kan komme og gå undervejs i aktiviteten.

Alle foreninger, kulturhuse, biblioteker mv. kan ansøge om at være med på FerieCamp.
Der ydes tilskud for at deltage i FerieCamp. Husk at sikre at jeres konto har tilknyttet en Nemkonto. Såfremt en eller flere af betingelserne ikke overholdes, kan FerieCamp trække hele eller dele af tilskuddet tilbage. 

Der er FerieCamp i Amager Vest, Amager Øst, Indre Nørrebro, Ydre Nørrebro, Bispebjerg, Bellahøj, Husum, Tingbjerg og Sydhavnen.

Hvordan er man med?

  • Aktivitetsudbyder: Som aktivitetsudbyder på FerieCamp er man som udgangspunkt med i én eller flere bydele i 2 timer dagligt hver dag i en ferie. Som aktivitetsudbyder er du typisk på to timer dagligt i en uge og får udbetalt 400 kr./time.
  • Pop-up aktivitet: Man kan også deltage med en ‘stjerneaktivitet’, hvor man laver en aktivitet over flere timer en enkelt eller to dage.
  • Værtsskab: Som vært skal man planlægge og afvikle en hel FerieCamp samt koordinere brobygning og deltage i promovering. Campen kan foregå i egne lokaler eller i KFF's lokaler/anlæg efter aftale. Budgetramme 25.000 kr. - 35.000 kr., vi prioriterer alsidige og aktivitetsrige programmer, som sker i samarbejde med andre aktører/foreninger.

Vil I vide mere om, hvordan det er at være med på FerieCamp? Se her.

Vilkår

Når man indgår i FerieCamp programmet, forpligter man sig til at opfylde en række betingelser. Læs mere om vilkårene for deltagelse her eller via menuen i højre side. 

Brobygning - fra FerieCamp til foreningsmedlem

På FerieCamp kan i som forening møde børn og unge, som ikke er en del af foreningslivet, og FerieCamp er derfor en god platform for at rekruttere nye medlemmer. I disse tre korte videoer kan i få gode råd til, hvad i kan gøre før, under og efter FerieCamp for at lykkedes med at brobygge til jeres forening.