Bliv aktivitetsudbyder på FerieCamp

Vil I være med på FerieCamp?

FerieCamp i sommerferien afholdes i uge 27, 28 og 29 (mandag d. 1. til fredag d. 19. juli 2019.) 

Ansøg om at blive aktivitetsudbyder i sommerferien her.

Det overordnede formål med FerieCamp er at introducere børn og unge til et aktivt kultur- og fritidsliv, så de dels har gode tilbud i deres ferier, og dels får mulighed for at melde sig ind i en forening eller gøre aktiv brug af lokalområdets andre fritidstilbud.

FerieCamp kan derfor ses som en ”aktivitets-messe”, hvor børnene kan prøve forskellige aktiviteter. Der vil typisk være flere aktiviteter i gang på samme tid, som børnene kan vælge imellem. Der er ikke tilmeldingspligt til aktiviteterne, og man kan derfor ikke vide, hvor mange børn der vil deltage i aktiviteten. Børnene har desuden mulighed for at komme efter aktiviteten er gået i gang eller vælge at forlade aktiviteten undervejs.

Alle foreninger, kulturhuse, biblioteker mv. kan ansøge om at være med på FerieCamp. Deltagelse udløser et tilskud på 400 kr. pr. aktivitetstime til jeres forening/tilbud.

Der er FerieCamp i Amager Øst, Sydhavnen og Bellahøj.

Hvordan er man med?
Som aktivitetsudbyder på FerieCamp er man som udgangspunkt med i én eller flere bydele i 2 timer dagligt hver dag i en ferie. Man kan også deltage med en ‘stjerneaktivitet’, hvor man laver en aktivitet over flere timer en enkelt eller to dage. Vil I vide mere om, hvordan det er at være med på FerieCamp? Se her.

Vilkår
Når man indgår som aktivitetsudbyder på FerieCamp, forpligter man sig til at opfylde en række betingelser. Læs mere om vilkårene for deltagelse her eller via menuen i højre side.

Brobygning - fra FerieCamp til foreningsmedlem
På FerieCamp kan I som forening møde børn og unge, som ikke er den del af foreningslivet, og FerieCamp er derfor en god platform for at rekruttere nye medlemmer.
I disse tre korte videoer kan I få gode råd til, hvad I kan gøre før, under og efter FerieCamp for at lykkedes med at bygge bro til jeres forening.