FerieCamp på Ydre Nørrebro - i efterårsferien

Global Kidz inviterer endnu engang til FerieCamp i Osramhuset. Der er garanti for nogle sjove timer med masser af bevægelse og kreative stunder.

HipHop

Alle dage kl. 10-12

Lær hiphoptrin og små koreografier med Global Kidz

Breakdance

Alle dage kl. 12.30-14.30

Lær breakdancetrin og seje tricks med Colosal fra Global Kidz

Dancehall

Mandag – torsdag kl. 13-15

Kom og dans med Global Kidz’ dancehall dansere. Fra 10-17 år.

Afrobeat

Mandag – torsdag kl. 15-17

Kom og lav en dansevideo til JJ Paulos musik med Felicia Baby. Fra 10 år.

Skriv en sang til afrobeats

Alle dage kl.15-17

Kom og skriv din egen sang til afrobeats med stjerneskuddet JJ Paulo

Den store Insektskole

Onsdag Kl. 10-13: Vi bygger Insekt-instrumenter!
Torsdag kl. 10-13: Vi bygger Insekt-instrumenter!
Fredag kl. 10-14: Vi laver insekt-ritual

Kom og udforsk insektverden med Charlotte og Kirstine fra Hellofellowspecies. Fra 6-17 åt. Vi snitter med små knive, så forældre er meget velkomne.

Verdensdans

Tirsdag 10-10.45 & 11-11.45

Kom og dans og ha’ det sjovt sammen med din forælder. Fra 3-6 år.

Mere om Den Store Insektskole - insektaktivistisk kunstforløb

Velkommen til Den Store Insektskole! For at lære at leve på en beskadiget planet skal vi ikke bare lave flere menneskevenner - vi skal også lave flere ikke-menneske-venner og nu er turen kommet til INSEKTERNE. Tre dage i efterårsferien ´21 skal vi arbejde med relationer mellem mennesker og insekter på kunsteriske og legende måder. Følg bare med her: 

20/10

Vi trykker Red Insekterne!-plakater. Vi skal lave sjove legende tegneøvelser, finde på fede insekt-slogans og derefter skære og trykke plakater med linoleum. Alle deltagere får en her stak plakater med hjem, som de kan hænge op i skolen, supermarkedet, fritidshjemmet og alle steder, hvor mennesker kunne have brug for at passe bedre på insekterne. 

21/10

Vi bygger Insekt-instrumenter! Deltagerne får en kort introduktion til, hvordan forskellige insekter kommunikere med hinanden og derefter får I lov til at gå amok i materialer og farver og bygger jeres helt eget insekt-instrument. Dagen slutter med at vi går en tur i Karpenhøjs fantastiske omgivelser, lytter efter insektstemmer og afprøver vores nye insekt-instrumenter.

22/10

Vi laver et Venskabs-ritual! Nu er vi nået godt ind i efteråret og insekterne har arbejdet hårdt hele sommeren - nu skal vi takke dem for al deres fantastiske arbejde! Vi laver insekt-masker, insekt-kor og hvepsedans og hylder vores nye fede venner.

Aktør

hellofellowspecies.org. Kirstine Elmhøj Hansen og Charlotte Reim, er begge designere og har arbejdet med relationer mellem mennesker og ikke-mennesker i vores Bureau siden 2018. 

Workshoppen er udviklet og udført af Bureau for Mellemartslig Kommunikation, der arbejder for at skabe fællesskaber, slægtskaber og venskaber mellem mennesker og ikke-mennesker. Vi sætter menneskets hænder i arbejde, med instrumenter og objekter som skal muliggøre en begyndelse på en kommunikation på tværs af arter. Med håndåndens arbejde udvikler Bureau for Mellemartslig Kommunikation menneskets empatisystem til at rumme krybende, svømmende, svævende, hoppende individer og undersøger, hvordan vi kan leve sammen på en beskadiget planet.

 

Contact

Osramhuset

Valhalsgade 4

2200 København N

Contact person

22631361

Institutioner

Bedes ringe i forvejen, hvis de medbringer mere end 10 børn.

Share with