FerieCamp i Husum (3-17 år)

28 dec

Dato

man. 28. dec. kl. 10.00 til tir. 29. dec. kl. 16.00
Gratis, kræver ikke tilmelding
Husk madpakke, drikkedunk og tøj som passer til aktiviteterne
Endnu engang åbner Energicenter Voldparken dørene op til nogle hyggelige FerieCamp-dage!

Se det fulde program her eller læs mere nedenfor!

Kage-dyst

Alle dage kl. 10-16, fra 6-17 år

Til kagedyst kan du afprøve dine evner som mester-kage-bager. Vi bager lækre kager og vores hårde arbejde bliver til sidst bedømt på udseende, smag og samarbejde. Der er præmier.

Håndbold med IF Stadion

Kl. 10-11.45, piger fra 5-17 år
Kl. 12.15-14, drenge fra 5-17 år
Kl. 14-16: Alle  

Kom og vær med til en sjov håndboldtræning med IF Stadion. Du vil opleve sjove lege/aktiviteter med bold, skudbaner på tid - her kan du konkurrere med din ven om hvem der kan gøre det bedst, du vil lære seje tricks med en håndbold, og derudover vil der blive tid til at prøve kræfter af med en rigtig håndboldkamp, hvor trænerne også vil deltage. Vi vil slutte af med en turnering, så alle får prøvet at spille kampe. Du vil møde trænere der til dagligt træner de unge i IF Stadion. 

Designværksted med Henriette

Hver dag kl. 13-16, for alle børn og voksne

Kreativt værksted er for alle aldersgrupper også forældre. Kom og lav nytårshatte, filt, tegning, smykker og andet som du kan tage med hjem.

Gymnastik med Krumspring

Kl. 10-11.45, fra 4-9 år
Kl. 12.15-14, fra 9-13 år

Besøger man Krumspring i juleferien, sørger vi for, at alle børn bliver udfordret på motorikken! Vi skal have gang i de store sjove redskaber som airtrack og trampolin, og vi skal vende på hovedet, hoppe højt i trampolinen, blive rundtosset og mm. Vi krydrer selvfølgelig det hele med god musik og store smil.

Boldspil og børnedans med DUI

Mandag kl. 10-16, fra 6-13 år

Boldspil à Boldspil er en aktivitet, hvor børnene deltager i en sjov og lærerig form for sportsaktivitet. Til aktiviteten vil instruktøren lave en masse forskellige sjove lege med børnene, hvor de på forskellig vis skal bruge en ”bold” som redskab. Her vil børnene lære at samarbejde med hinanden, balancere med en bold og få pulsen op. Der vil i alt være to forskellige hold, hvor det kan forventes, at børnene vil få sved på panden, lære at samarbejde og få et bedre boldøje. Et af holdene vil fokusere på at drible og lave sjove og anderledes ting med boldene. Det andet vil i højere grad have fokus på samarbejde med de andre børn kombineret med sjove stafetter.

Børnedans à Børnedans er en aktivitet, hvor børnene vil deltage på et hold, hvor de på en sjov og anderledes måde vil bruge deres krop til god og genkendelig musik, som de kender fra diverse børneprogrammer i TV. På de forskellige hold vil der afprøves forskellige former for dansegenre af. Mere bestemt vil børnene kunne prøve HipHop, børnedisco og standard/latin. Der vil i alt være to forskellige hold, hvor det kan forventes, at børnene vil få sved på panden, lære at skulle huske bestemte trin fra koreografien og få en sjov time med gode sange.

Rap Workshop med Mund de Carlo og Milad Genius fra Turning Tables

Mandag og tirsdag kl. 10-16, fra 12-17 år

Kom til RAP workshop med Mund de Carlo og Milad Genius, hvor I kan skrive jeres egen raptekst og indspille den over et beat.