FerieCamp i Sydhavnen

10 feb

Dato

10.02.2020, 12:00 til 14.02.2020, 16:00
Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding
Husk tøj der passer til aktiviteterne, madpakke og drikkedunk.
Ajax København Håndbold og co. inviterer til FerieCamp i Bavnehøj Idrætsanlæg i vinterferien

På FerieCamp kan du mandag 10/2 - fredag 14/2 prøve følgende

- Det fulde program kommer snart!

HÅNDBOLD

Ajax København er landets største håndboldklub fordi de møder børnene hvor de er. De laver træning alle kan være med til og bliver udfordret af.  Der er fokus på leg med en bold og motorisk udvikling. Foregår i hallen.

E-SPORT

Integrity-X laver et fedt gamer-rum, hvor de giver råd og vejledning til hvordan man bliver bedre til Fortnite. De dygtige undervisere har god erfaring i at undervise børn. Man spiller ca. 30 ad gangen, hvorefter man kan deltage i de sjove aktviteter i hallen. Kombinationen af E-sport og bevægelse er den gyldne mellemvej. E-Sport delen foregår i Pavillonen.

KICKBOKSNING

Bayram er formand og hovedtræner i Ching Gu. Hans undervisning bygger på gensidig respekt mellem træner og barn. Foregår i træningssalen.

FUTSAL

Artif er træner og ansat som ressourceperson i BK Vestia. Han er specialiseret i at træne børn, og har mange års erfaring med at rumme alle personligheder. Aktiviteten foregår i hallen.

CYKELVÆRKSTED

Baisikeli stiller en professionel cykelsmed til rådighed, som er klar til at lære børn at fikse deres cykler. Aktiviteten foregår i forhallen.

KREATIVT VÆRKSTED

Idrætsprojektets dygtige pædagoger laver et kreativt værksted, hvor børn kan fordybe sig og bruge fantasien. Aktiviteten foregår i mødelokalet.

Vi glæder os til at se en masse børn og unge på vores camp!