FerieCamp på Indre Nørrebro (6-17 år)

27 dec

Dato

søn. 27. dec. kl. 09.00 til ons. 30. dec. kl. 18.00
Gratis, kræver ikke tilmelding
Husk madpakke, drikkedunk og tøj som passer til aktiviteterne
MANA:GROUP holder en kreativ performance camp. Alle som har lyst til at bruge deres krop og hjerne kreativt kan være med!

Se det fulde program her eller læs mere nedenfor!

 

Søndag 27/12-onsdag 30/12

Kl. 9-11 Lyd-Workshop - Vi mødes i Neostøberiet

Vi indsamler og optager lyde fra naturen, samt hvad der er indenfor i studiet. Det vil være elektronisk skabte lyde som vi blander med organiske lyde. På workshoppen kommer vi også til at snakke lidt om, hvad lyd er og hvordan man kan lytte. Vi indspiller lyde i det opsatte studio og skaber sammen et filmisk-soundtrack (soundscape).

Kl. 11-13 Skrive-Værksted - Vi mødes i Neostøberiet

Vi skriver tekst og leger med avisudklip til tekstgenerering. Her lærer børnene at give slip og skrive egne digte eller det kan være starten på en sangtekst. Til sidst samler vi børnenes tekster og lyde og laver et musiknummer ud af det.

Kl. 13-14 Frokostpause

Kl. 14-16 Opvarmning og bevægelse - Vi mødes i Korsgadehallen

Vi undersøger bevægelser og finder frem til små koreografier gennem improvisation, scores og benspænd. Vi laver både stramt koreograferet synkrondans inspireret af tiktok og dans ud fra improviseret abstrakte billeder.

Kl. 16-18 Musik og dans - Vi mødes i Korsgadehallen

Vi bruger øvelserne fra før pausen til at lave jeres helt egne koreografier og der­næst udvikler videre på arbejdet med rekvisitter og til jeres eget musiknummer, som i har lavet tidligere på dagen. I solo, duet og gruppe viser i jeres arbejde for hinan­den. Vi sætter de forskellige koreografier sammen og danser i fællesskab til jeres musiknummer. Nogle gange er der live musik og sang.

 

FerieCamp følger myndighedernes retningslinjer i forbindelse med COVID-19.