Samarbejdspartnere

Få inspiration til at blive en del af FerieCamp her på siden.

Hvad er FerieCamp?

Det overordnede formål med FerieCamp er at introducere børn og unge (3-17 år) til et aktivt kultur- og fritidsliv, så de dels får lyst til at melde sig ind i en forening eller gøre aktivt brug af lokalområdets andre fritidstilbud, og dels har gode tilbud i deres ferier. Nederst på siden kan I læse mere om "brobygning" (rekruttering af medlemmer fra FerieCamp til faste hold).

FerieCamp er gratis og åbne aktiviteter i de fem store skoleferier

Aktiviteterne spænder fra fodbold til kreative værksteder til dans og rollespil. Aktiviteterne er i udgangspunktet tiltænkt hele målgruppen, men kan være målrettet piger eller drenge og/eller henvende sig til en bestemt aldersgruppe. Visse aktiviteter vil være gennemgående henover hele ferien, andre vil være stjerneaktiviteter, som kun vil være i programmet én eller få gange.

FerieCamp kan altså ses som en ”aktivitets-messe”, hvor der som udgangspunkt ikke er tilmeldingspligt til aktiviteterne.

Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere

Vi samarbejder med foreningerne, kulturtilbud, NGO'er etc., som har lyst til at blive en del af FerieCamp-programmet. Derudover har vi også stor interesse i at samarbejde med professionelle og frivillige, som til dagligt arbejder med børn og unge, og som kunne tænke sig at bruge FerieCamp som en brobygningsplatform til fritidslivet. Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak.

Ansøgningen for værtskaber i 2021 er lukket.

Brobygning - fra FerieCamp til medlem

På FerieCamp kan I som vært eller aktivitetsudbyder møde børn og unge, som ikke har et aktivt fritidsliv. FerieCamp er derfor en god platform til at rekruttere nye medlemmer. Men FerieCamp er blot én af flere indsatser Københavns Kommune har, for at understøtte foreningers arbejde med rekruttering og fastholdelse af medlemmer. Klik på billedet nedenfor og få gode råd til brobygning og læs om kontigentstøtteordningen og Fritidsguiderne.