Værtskab

Hvad er et FerieCamp-værtskab?

En FerieCamp består typisk af fem dage med forskellige, sideløbende aktiviteter dagligt. Ønsker I at være værter for en FerieCamp, anbefaler vi, at I inviterer andre aktivitetsudbydere med for at lave et så indholdsrigt og varieret program som muligt.

I FerieCamp-sekretariatet hjælper vi med at promovere jeres camp. Vi deler også viden og erfaringer på tværs af bydelene, og vi vejleder jer i, hvem I kan arbejde sammen med.

Hvorfor er det en god idé for os at blive vært for en FerieCamp?

FerieCamp er jeres mulighed for at præsentere jeres faste aktiviteter til børn og unge fra udsatte bydele. I er samtidig med til at give dem nogle gode ferieoplevelser, når skolerne holder lukket. FerieCamp kan altså styrke brobygningen til jeres faste hold og måske hjælpe jer med at nå ud til en ny målgruppe. Man kan som vært søge op til 50.000 kr. pr. ferieuge.

Hvordan kommer vi i betragtning til et værtskab?

Før I kan komme i betragtning som vært for en FerieCamp, skal I sende os en ansøgning. Her skal I beskrive, hvordan I vil sammensætte et program, arbejde med rekruttering til campen, afvikle campen, samt hvordan I vil arbejde med brobygning til jeres faste hold under og efter FerieCamp. Ansøgningen for værtskaber i 2021 er lukket. Vi bestræber os på at give besked til alle ansøgere medio november 2020.

Ansøgningen for værtskaber i 2022 åbner i efteråret 2021.

Er værtskabrollen ikke noget for jer? Her kan du læse mere om at være aktivitetsudbyder for en eksisterende FerieCamp.

Klik her for at læse om, hvad du som vært skal gøre før FerieCamp

Før FerieCamp

Hvad skal vi som vært gøre før FerieCamp starter?

Under FerieCamp

Hvordan er vores rolle for afvikling af en hel FerieCamp?
Klik her for at læse om, hvad du som vært skal gøre efter FerieCamp

Efter FerieCamp

Hvad gør vi når FerieCampen er afsluttet?