Værtskab

Hvad er et FerieCamp-værtskab?

En FerieCamp består typisk af fem dage med forskellige, sideløbende aktiviteter dagligt. Ønsker I at være værter for en FerieCamp, anbefaler vi, at I inviterer andre aktivitetsudbydere med for at lave et så indholdsrigt og varieret program som muligt.

I FerieCamp-sekretariatet står vi for at trykke flyers og plakater til jeres camp, og vi hjælper med at promovere den. Vi deler også viden og erfaringer på tværs af bydelene, og vi vejleder jer i, hvem I kan arbejde sammen med.

Hvorfor er det en god idé for os at blive vært for en FerieCamp?

FerieCamp er jeres mulighed for at præsentere jeres faste aktiviteter til børn og unge fra udsatte bydele. I er samtidig med til at give dem nogle gode ferieoplevelser, når skolerne holder lukket. FerieCamp kan altså styrke brobygningen til jeres faste hold og måske hjælpe jer med at nå ud til en ny målgruppe. Man kan som vært søge op til 40.000 kr. pr. ferieuge.

Hvordan kommer vi i betragtning til et værtskab?

Før I kan komme i betragtning som vært for en FerieCamp, skal I sende os en ansøgning. Her skal I beskrive, hvordan I vil sammensætte et program, arbejde med rekruttering til campen, afvikle campen, samt hvordan I vil arbejde med brobygning til jeres faste hold under og efter FerieCamp.

Ansøgningsfristen for at deltage som vært i 2020 er overskredet. Vi åbner for en ny ansøgningsrunde til efteråret.

Er værtskabrollen ikke noget for jer? Her kan du læse mere om at være aktivitetsudbyder for en eksisterende FerieCamp.

Før FerieCamp

Hvad skal vi som vært gøre før FerieCamp starter?

Under FerieCamp

Hvordan er vores rolle for afvikling af en hel FerieCamp?
""

Efter FerieCamp

Hvad gør vi når FerieCampen er afsluttet?