FerieCamp i Husum - Sommerferien uge 27 - under 12 år

Kom til FerieCamp for alle børn under 12 år på EnergiCenter Voldparken. Her kan du lave gymnastik, kreative projekter, se teater og spille håndbold. Hver dag er fyldt med sjove aktiviteter for både drenge og piger.

Musik med Musikalliancen:

Mandag, tirsdag og onsdag kl. 10.00-13.00

Hos MusikAlliancen kan du komme og prøve at spille tværfløjte, violin og kontrabas. Alle kan deltage og allerede efter ganske kort tid kan vi spille sammen som et orkester.

Mød politi og politiheste

Onsdag mellem kl. 11.30-13.00

Mød politiet og deres fine politiheste. Her kan du få en snak med det lokale politi og hører mere om arbejdet som politibetjent.

Natur/spejder aktiviteter med Sarah fra Glade Sunde Børn

Tirsdag og onsdag kl. 10.00-13.00

Kom med på opdagelse i naturens vidunderlige verden! Kan du gætte hvad der gemmer sig i følekassen? Kan du finde en regnorm, mariehøne eller bænkebider? Alle kan være med og blive natureksperter.

Besøg fra Husum Bibliotek og Tingbjerg Bibliotek

Onsdag mellem kl. 10.00-13.00

Verdens sejeste børnebibliotekarer fra Husum Bibliotek og Tingbjerg Bibliotek inviterer til quiz, hvor du får testet din viden om bøger, film og serier! Der trækkes lod om en heldig vinder til sidst. Psst! Du kan også få skemaet til at deltage i den landsdækkende konkurrence Sommerbogen, hvor du kan vinde en helt ny bog ved at anmelde tre bøger og udføre skøre læseudfordringer.

Håndbold med IF Stadion

Mandag og tirsdag kl. 10.00-13.00

Kom og prøv kræfter med håndbold, når de dygtige trænere fra IF Stadion åbner ECV-Hallen til masser af boldlege, tricks og håndboldkampe.

Gymnastik med Krumspring

Onsdag, torsdag og fredag kl. 10.00-13.00

Kom og lav Krumspring med os. Vi skal hoppe i trampolin og på airtrack og på alverdens fede redskaber. Vi kan ikke love at du ikke bliver rundtosset, men vi lover det bliver sjovt!

Kreaværksted ved Design Vanilie

Torsdag og fredag kl. 10.00-13.00

Kom og lav fine sager i filt, tegninger, perler, hatte m.m., som du kan tage med hjem fra Henriettes Design Værksted, Design Vanilie. Her er plads til hygge, snak og masser af kreativitet.

Teater med Commedia Kicks

Torsdag og fredag kl. 10.00-13.00:

Teater igennem leg: kan vi bygge en raket? Kom! Lad os lave sjov og ballade sammen. Vi er i The Commedia Schools lokaler på 2. sal.

Lounge

Mandag, tirsdag og onsdag kl. 10.00-13.00

Kom og hæng ud i vores lounge. Du kan tegne, spille brætspil eller bare slappe lidt af imellem alle de sjove aktiviteter på FerieCamp.

 

Aktiviteterne er for børn og unge 3-17 år og uden tilmelding, medmindre andet er oplyst.

Det kan være en god idé at...

  • Medbringe lidt at spise og drikke.
  • Have tøj med/på, som passer til aktiviteterne.
  • Have et telefonnr. til en forældre/værge.

Kontakt

EnergiCenter Voldparken

Kobbelvænget 65

2700 Brønshøj

Institutioner og grupper

Kommer I mere end ti, bedes I ringe i forvejen og give besked.

Del med