Københavns Kommunes logo

FerieCamp i Tingbjerg - I efterårsferien

Kom på FerieCamp ved Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus. Det bliver både hyggeligt, udfordrende og sjovt! Vi sætter fokus på det kreative, men du kan også få pulsen op til vores sjove sportsaktiviteter.

Program

Basketball med Hovedstadens Basketball Fællesskab

Mandag – onsdag kl. 10-12 og torsdag – fredag kl. 13-15

Hovedstadens Basketball Fællesskab leverer inkluderende, sjove og motiverende basketball-aktiviteter. Hovedstadens Basketball Fællesskab har dygtige trænere og står klar med seje finter, god skudteknik, og hurtige driblinger. Kom og spil med uanset alder og niveau!

Thaiboksning med Assouik Gym

Mandag – onsdag kl. 13-15 og torsdag – fredag kl. 10-12

Kom og træn med hos Assouik Gym, hvor der gode og passionerede trænere samt frivillige til at træne dig i thaiboksning. Du er velkommen uanset niveau og du vil hurtigt udvikle dig i thaiboksning med både slag og spark.

Naturkrea med Clorofille Naturforening

Mandag – fredag kl. 10-12

Naturen byder på et hav af kreative muligheder, smukke farver, spiselige sager og meget mere! Sammen går vi på opdagelse i naturens forunderlige verden og til sidst har du et resultat du kan tage med hjem.

Tegn Natur med Clorofille Naturforening

Mandag – fredag kl. 13-15

Her er du inviteret til en særlig kreativ workshop, hvor man observerer og tegner natur. Det er en fantastisk mulighed for børn og unge til at lære mere om den naturlige verden omkring os og udvikle kunstneriske færdigheder som du kan bruge bagefter.

Parkour med Street Movement

Tirsdag – torsdag kl. 12-14

Kom og prøv Parkour med Street Movement. Her er der træninger, der er skræddersyet og tilpasset alle forskellige aldersgrupper, udviklingstrin, behov og begrænsninger. Aktiviteten følger en naturlig progression, som gør det muligt for alle børn at fortsat at udvikle sig med parkour, efterhånden som de vokser på alle niveauer.

Natashas genbrugsværksted

Torsdag kl. 14-17

Natashas genbrugs-kreaværksted er en bæredygtig og hyggelig kreativ workshop på Tingbjerg Nærgenbrugsstation. Torsdag kan man lave noget kreativt med genbrugsmaterialer, fantasi og håndværkssnilde.

Teater - Kom og se "Klods Hans"

Tirsdag kl. 11

Klods Hans – en musikalsk og moderne teaterforestilling frit efter H.C. Andersens "Klods Hans". Vil du se, hvordan man laver musik på skraldespande og hvordan genbrug bliver til guld, så kom forbi til den sjoveste Klods Hans-omskrivning i nyere tid. Fra 3 år. Teaterstykket er gratis, men kom i god tid ca. 20. min. før start.

Sted: Hallen, med indgang via Tingbjerg Bibliotek Kulturhus, Skolesiden 4.

Teater - Kom og se Batida

Onsdag kl. 17.00 og torsdag kl. 10.15: ”Solo for To” med Teater Batida

”Solo for To” med Teater Batida. Til denne forestilling kommer du bag kulisserne til nok verdens skøreste orkester. Og du får svar på, om det virkelig er muligt at vaske tøj midt i en koncert? Forestillingen er spækket med humor og musik både for børn og voksne.

Billetter er gratis, men billetbestilling er nødvendig og kun via Batidas e-mail: info@batida.dk eller på SMS: 25890243, hvor du skriver navn, antal, telefonnummer. Aldersgruppe: fra 5 år.

Sted: Salen, Tingbjerg Bibliotek Kulturhus.

 

Aktiviteterne er for børn og unge 3-17 år og uden tilmelding, medmindre andet er oplyst.

Det kan være en god idé at...

  • Medbringe lidt at spise og drikke.
  • Have tøj med/på, som passer til aktiviteterne.
  • Have et telefonnr. til en forældre/værge.

Kontakt

Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus

Skolesiden 4

2720 København

Institutioner og grupper

Bedes ringe i forvejen, hvis I kommer med mere end ti deltagere.

Del med