Københavns Kommunes logo

FerieCamp i Tingbjerg - I påskeferien

Der er noget for enhver smag, når Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus og Street Copenhagen inviterer til FerieCamp i påskeferien. Alle aktiviteter er gratis - så kig forbi og tag dine venner og familie med.

Program mandag d. 3. april til onsdag d. 5. april
På Tingbjerg Bibliotek & Kulturhus:

Svømning med HSK
Mandag - onsdag kl. 10.00, 11.30 og 12.45

Svømmeundervisning med Hovedstadens Svømmeklub. Der er tre hold pr. dag, og man tilmelder sig ved at møde op ved indgangen til svømmehallen. Tidspunkter for holdstart: kl.10.00, kl. 11.30 og kl. 12.45. Husk badetøj og håndklæde.
OBS: Man skal være mindst 6 år for at deltage i aktiviteten.

Henriettes Designværksted 
Mandag - onsdag kl. 10-14

Kom og lav alt hvad du kan tænke dig: Smykker, tegning, æsker, filt, hatte og meget mere. Alle dine kreationer kan du selvfølgelig få med hjem.  

Akro-Teater
Mandag - onsdag kl. 10-12

Her blander vi sjov akrobatik og teaterlege. Kom og vær med! “Acro-Theatre" er opfundet af The Commedia School, som er en international teaterskole i København. Underviseren har italiensk baggrund og er uddannet inden for masketeater og akrobatik.

E-sport
Mandag - onsdag kl. 10-16.

De dygtige instruktører fra Tricked e-sport kommer med deres gaming-computere, så du kan spille CS:GO, Fortnite og meget mere.

Natashas Genbrugs Kreaværksted
Tirsdag kl. 12-16

Kom og lav de flotteste kreationer af genbrugsidéer med Natasha fra Nærgenbrugsstationen. I denne workshop kan du lave helt unikke påskeæg, der er marmoreret med genbrugsneglelak. Husk, at det foregår på Tingbjerg Nærgenbrugsstation - bag Lidl og kun tirsdag.

Natur Værksted med Clorofille
Mandag og tirsdag kl. 10-12

Elsker du også natur og farver, og har lyst til at lave sjove lege? Foreningen Clorofille inviterer alle børn til natur workshops. Mandag den 3. april kan du lave en farvepallette i naturens farver. Tirsdag den 4. april spiller de et sjovt spil, hvor børn kan vælge sjove ting fra naturen, som andre skal gætte.

Laserskærer med Chris 
Mandag og tirsdag kl. 10-14

Er du nysgerrig på hvad en laserskærer kan, eller har du allerede en idé til noget, der skal skæres? Vores lasercutter kan skære i mange forskellige materialer, og Chris viser hvordan. Måske kan du få en lille souvenir med hjem. 

Thai Boksning med Street Copenhagen
Mandag-onsdag kl. 12-14

Kom til Thaiboksning med Street Copenhagen. Her vil bl.a. Youssef Assouik, som er verdensmester, komme og træne alle de børn og unge fra Tingbjerg og Husum, der har lyst til at være med og få sved på panden!

Fotografi værksted med Mikkel Hørlyck 
Onsdag kl. 14-16

Prøv en ekstraordinær fotooplevelse med en upcoming dansk pressefotograf! Mikkel Hørlyck er selvstændig fotojournalist og visuel kunstner. I 2019 modtog han Discovery Of The Year ved The Lucie Awards i New York City. Workshoppen er primært for større børn, der kan tage billeder med deres eget kamera/ mobiltelefon.

Program torsdag d. 6. april og fredag d. 7 april
I Street Copenhagens lokaler på Tingbjerg Skole:

Kl.10-12 Street Håndbold med IF Stadion 

Kl.10-12 Street Fodbold med Street Copenhagen 

Kl.12-14 Thaiboksning  med Street Copenhagen 

Kl.12-14 Hip Hop Dans med Street Copenhagen

Kl.14-16 Street basket med Hovedstadens Basket fællesskab

Kl.14-16 Parkour med Street Copenhagen 

Det kan være en god idé at...

  • Medbringe lidt at spise og drikke.
  • Have tøj med/på, som passer til aktiviteterne.
  • Have et telefonnr. til en forældre/værge.

Kontakt

Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus

Skolesiden 4

2700 København

Institutioner og grupper

Bedes ringe i forvejen, hvis I kommer med mere end ti deltagere.

Del med