FerieCamp på Ydre Nørrebro - i sommerferien uge 27

Kom til FerieCamp i Mimersparken og prøv bl.a. at lave street art, træne taekwondo eller lave mad. Der er garanti for nogle sjove timer med masser af bevægelse og kreative stunder.

Program mandag 4/7-fredag 8/7 i uge 27

Taekwondo med Nørrebro Taekwondo Klub - alle hverdage kl. 10-12 

Kom og vær med til at lære at træne taekwondo sammen med dygtige trænere fra Nørrebro Taekwondo Klub. Det er for alle i alderen 4-17 år. 

Kreativt værksted med Design Vanilie - onsdag, torsdag og fredag kl. 10-12

Krea workshop med Henriette Rolf Larssen fra Design Vanilie.                                                                                                    Kom og lav filt, smykker, æsker, tegning og meget mere som du får med hjem. For drenge og piger i alle aldre.

Tiara workshop med Miss Mia - mandag og tirsdag kl. 10-12

Kom og lav  din egene flotte tiara med perler, hårbøjle, stråltråd og fantasifuld pynt! Miss Mia hjælper og det bliver hygge af højeste karat. 

Hula Hop med Miss Mia - mandag kl. 14-16, torsdag kl. 10-12 og fredag kl. 10-12/14-16

Kom og lær de sejeste hula hop-tricks som f.eks. glimmerflimmer og pizzakast og deltag i de sjoveste hula hop-lege med Miss Mia. Vi bygger derudover også et mægtigt slot af ringe. 

Mad workshop med Mad & Miljø - onsdag kl. 11-14

Kom og vær med til at lave lækker og sund mad sammen med Marie Daugaard.

Skak for sjov - alle hverdage kl. 12-14

Gør et godt træk - kom og vær med til at spille skak og få en god hjernegymnastik. Der er skak for nybegyndere, let øvede og øvede. Alle børn er velkomne til at spille skak og få vejledning af instruktører fra foreningen Skak for sjov.

Afrobeat med Global Kidz - alle hverdage kl. 12-14

Kom og dans afrobeat med Ponija fra Global Kidz. Du kan lære sjove trin, små koreografier og være med til danselege fyldt med energi og glæde. Det er både for drenge og piger.

Guitarsport med Miss Mia - tirsdag og torsdag kl. 14-16

Kom og vær med til at lave fantasifulde guitarer med Miss Mia. Du får et stykke papir med et gribebræt på og resten af guitaren designer og farvelægger du selv. Miss Mia hjælper dig med at sætte dem på pap og skærer dem ud. Bagefter kan vi hoppe rundt og spille på dem. 

Alle er velkomne til at deltage, så længe der er plads ved kreabordet! 

Fodbold og boldlege med Street Society - alle hverdage kl. 14-16

Kom og vær med til at spille fodbold og boldlege med Street Society. Alle børn og unge, der elsker fodbold og boldlege, er velkomne til at være med.

Cirkusforestilling: Klovnen Tapé - fredag kl. 15

Kom og mød Klovnen Tapé som optræder med sin morsomme cirkusforestilling for hele familien. En visuel og kropslig underholdning, som er fyldt med spændende trylleri, mime, jonglering, musik og selvfølgelig en masse skøre klovnerier. Tapé folder sig ud med guitarspil med noderne balancerende på panden, operamusik på kobjælder, tårnhøje balancer, dressur med (næsten) ægte vaskebjørn og ikke mindst et “benene på nakken-nummer”. Alle små og store kan få glade af at se showet.

Godterposer uddeling - fredag kl. 14.30-15

Vi deler godterposer til alle børn der har været med til Feriecamp. Kom og snup en godtepose med lækkerier, inden Klovnen Tapé starter. Så kan du nyde at spise dine lækkerier, mens du ser forestillingen. 

 

Uden tilmelding og for alle 3-17 årige, medmindre andet er angivet i programmet. Børn under 6 år skal ledsages af en voksen til samtlige aktiviteter. 

Det kan være en god idé at...

  • Medbringe madpakke og drikkedunk.
  • Have tøj med/på, som passer til aktiviteterne.
  • Have et telefonnr. til en forældre/værge.

Kontakt

Mimersparken - N

Borgmestervangen 51

2200 København N

Kontaktperson

40498682

Del med