Københavns Kommunes logo

FerieCamp på Ydre Østerbro - I efterårsferien

Kom på FerieCamp i Ryparkens Idrætsanlæg mandag til fredag i efterårsferien. Det bliver både hyggeligt og sjovt! Du kan udfolde dig kreativt og få sved på panden sammen med lokale foreninger og kunstnere.

Program

Dans med Stands & Dans på kunstbane 4

Mandag og tirsdag kl. 9-14

Kom og få smil på læben til god musik og lær seje dansetrin sammen med Stands & Dans. Der er plads til alle kan være med.

Fodbold med BK Skjold på kunstbane 1 & 2

Årgang 2014-2016: Mandag-onsdag kl. 9-11.30

Årgang 2010-2013: Mandag-onsdag kl. 12.30-15

Sammen med dygtige trænere fra BK Skjold kan du blive mega sej til at lave driblinger, finter og hårde skud. Vi skal spille sjove spil med bold, og fredag kan du deltage i en fodboldturnering.

Tuns, tumle og motorik med Familieidræt på kunstbane 4

Mandag kl. 9-14

Kom og hav det sjovt med dit barn sammen med to legesyge instruktører fra Familieidræt. Det er for de 2-5 årige deres forældre. Den står på sjove og hyggelige aktiviteter, der giver store smil, grin og røde kinder hos både børn og voksne.

Udendørs kunstworkshop med billedkunstner Ida Retz Wessberg ved containerklubhuset

Mandag kl. 9-14

Kom og lav dine egne kunstværker! Du kan prøve at tegne og male din egen smartphone støbt i gips, eller lav et flot relief i ler med masser af mønstre og motiver. Du kan blandt andet finde ting i naturen at lave fantastiske aftryk og mønstre med. Du er også velkommen til at lave tegninger med kul på papir. Underviser er Ida Retz Wessberg, som er uddannet billedkunstner. Ida har bl.a. undervist på Glyptoteket og Louisiana Museum for Moderne Kunst. Vi ses ved Skjolds containerklubhus ved siden af kunstbane 4.

Fodtennis med Fodtennis Danmark på kunstbane 4

Mandag kl. 9-14

Kom og prøv fodtennis. Det ligner på mange måder volleyball – én berøring ad gangen og tre berøringer inden bolden skal spilles over nettet. I stedet for armene, spilles med ben, hoved og bryst. Du vil lære seje tricks og kunne udfordre dine venner.

Legeland med F.C. København på kunstbane 4

Onsdag kl. 9-14

Fodboldklubben F.C. København kommer forbi med en masse sjove aktiviteter, som du kan prøve.

Boksning med Bokseklubben Sparta på kunstbane 4

Onsdag kl. 9-14

Er du nysgerrig på, hvad boksning er? Kan du lide høj puls og sved på panden, så kom og giv den gas med Sylvester fra Bokseklubben Sparta. For de 10-17 årige.

Fodbold for de yngste med BK Skjold på kunstbane 4

Torsdag kl. 9-10

Sammen med vores søde instruktører, der brænder for at give glæden ved fodbold og fællesskab videre, vil der være leg med bold og fokus på sjove motorikøvelser. For årgang 2019-2018.

Neglesalon med Negl Hvor Fedt ved containerklubhuset

Torsdag kl. 10-14

Er du til flotte negle? Kom og få smukke negle hos Astrid fra Negl Hvor Fedt. Du vil kunne lære tips og tricks og der er plads til masser af hyggesnak. Vælg mellem flere flotte motiver. Der kan opstå ventetid. Vi ses ved Skjolds containerklubhus ved siden af kunstbane 4.

Fodbold med ByGirls/BK Skjold på kunstbane 4

Piger fra årgang 2017-2015:Torsdag kl. 10-11.30

Piger fra årgang 2010-2013: Torsdag kl. 12-14

ByGirls blev af DBU kåret til årets fodboldaktivitet 2022. Vi synes fodbold skal være sjovt, og vi arbejder hver dag for at flere piger og kvinder kan blive en del af fodbolden både som spillere, trænere, dommere og ledere. Kom til en hyggelig træning med os, hvor vi skal have det sjovt i fællesskab samtidig med at du kan blive bedre med en bold.

Basket med Hovedstadens Basketball Fællesskab

Torsdag og fredag kl. 10-12 på Blå bane

Træneren Big Al vil på ægte amerikansk maner lære dig alt, som du bør vide om basket. Det bliver både sjovt og udfordrende. Du vil lære seje tricks og måske lidt engelsk, da Al oprindeligt er fra USA.

Fodboldturnering med Boldklubben Skjold på kunstbane 1

Årgang 2014-2016: Fredag kl. 9-11.30

Årgang 2010-2013: Fredag kl. 12-14

Kom til fodboldturnering og prøv alle dine skills af, som du har lært i løbet af ugen. Tag dine venner med under armen, og se om du kan nå til tops i Skjolds FerieCamp turnering. Der vil være præmier, hvor vi hylder den gode kammerat, mod og flotte detaljer.

 

Aktiviteterne er for børn og unge 3-17 år og uden tilmelding, medmindre andet er oplyst.

Billede
Lokation af containerklubhus

Det kan være en god idé at...

  • Medbringe lidt at spise og drikke.
  • Have tøj med/på, som passer til aktiviteterne.
  • Have et telefonnr. til en forældre/værge.

Kontakt

Ryparkens Idrætsanlæg, ved kunstbane 4 bagved tennisbanerne

Lyngbyvej 110

2100 København Ø

Institutioner og grupper

Bedes ringe i forvejen, hvis I kommer med mere end ti deltagere.

Del med