PigeCamp i Tingbjerg - Sommerferien uge 32

Brønshøj Boldklub afholder PigeCamp med sjove og spændende aktiviteter kun for piger. Prøv fodboldtræning, smykkeværksted med perler og bling, juniorbagedyst eller lær hip hop og disco fra en Danmarksmester. Alle aktiviteter foregår på ved klubhuset

Program

Fodbold

Kl. 10-16

Sted: Brønshøj BK

Tre dage med fodboldsjov venter, hvor børnene kan fordybe sig i deres yndlingssport. Fra driblinger til målfejringer, vil dette arrangement være fyldt med energi og entusiasme. Der vil være masser af fodboldlege at deltage i og en chance for at skabe nogle uforglemmelige kampråb. En fantastisk mulighed for at spille fodbold, styrke samarbejdet og have det sjovt på banen.

Smykkefabrik

Kl. 10-16

Sted: Brønshøj BK

For de kreative sjæle er der en chance for at udfolde sig i smykkefremstilling. Med perler og bling til rådighed kan børnene skabe deres egne unikke smykker såsom halskæder, armbånd og øreringe. Det er en mulighed for at udforske deres kreativitet og fordybe sig i en håndværksaktivitet med masser af farver og former.

Mesterbager JR.

Kl. 10-16

Sted: Brønshøj BK

For dem med en sød tand og passion for bagning er Mesterbager Jr. en oplevelse, der ikke må gå glip af. Inspireret af den populære tv-serie "Juniorbagedysten" vil børnene få mulighed for at lave deres egne flødeboller. Med kreativitet og fantasi kan de pynte deres mesterværker, før de forkæler deres smagsløg med de lækre resultater.

Dans

Kl. 10-16
Sted: Brønshøj BK

Dans er i centrum for dette arrangement, hvor børnene kan lære hip hop og disco fra selveste Danmarksmesteren Silje. Det er en chance for at lære seje danse-moves, groove til fed musik og have det sjovt på dansegulvet. Uanset om de er erfarne dansere eller helt nye på området, vil dette arrangement inspirere og underholde alle, der deltager.

 

Aktiviteterne er for piger mellem 3-17 år og uden tilmelding, medmindre andet er oplyst.

Det kan være en god idé at...

  • Medbringe lidt at spise og drikke.
  • Have tøj med/på, som passer til aktiviteterne.
  • Have et telefonnr. til en forældre/værge.

Kontakt

Tingbjerg Idrætspark

Ruten 2

2700 Brønshøj

Institutioner og grupper

Kommer I mere end ti, bedes I ringe i forvejen og give besked.

Del med