Forældre

Billede
Patchworkbillede af børn og voksne

Forældre er velkomne på FerieCamp!

Hvad er FerieCamp?

  • Gratis aktiviteter i de 5 store skoleferier.
  • For børn og unge mellem 3 og 17 år.
  • Uden tilmelding - med mindre andet står ved aktiviteten i programmet.
  • De fleste af aktiviteterne afholdes af lokale foreninger og institutioner, som også har hold man kan gå på efter ferien.

Nedenfor kan du finde mere information, som er godt at vide inden du sender dit barn til FerieCamp.

Billede
Barn, forælder og træner taler sammen

Godt at vide inden dit barn skal på FerieCamp

Vis alle

Skal jeg tilmelde mit barn til FerieCamp?

Der er ingen tilmelding til FerieCamp - medmindre andet er angivet i programmet. Det er desuden altid gratis at deltage.

Programmerne kan ses på hjemmesiden ca. en måned før campen. Kig programmerne igennem sammen med dit barn, find ud af hvilke aktiviteter I synes lyder spændende, og i hvilket tidsrum disse ligger. Man kan dukke op, når man har lyst, men vi anbefaler, at man er der fra start, for ikke at gå glip af vigtige instrukser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked hver gang der er nye programmer klar.

Hvad skal jeg tænke på, inden jeg følger mit barn til FerieCamp?

FerieCamps aktiviteter foregår hele året rundt og kan både være inden- og udendørs. Derfor er det vigtigt, at dit barn har tøj med/på, som passer til aktivitetstypen og vejret, så dit barn har den bedste forudsætning for at deltage.

Hvis dit barn skal være på FerieCamp det meste af dagen, er det vigtigt, at han/hun har madpakke og drikkedunk med. Der er nemlig ikke frokost på FerieCamp, med mindre andet er angivet i programmet.

Kan mit barn deltage uden mig?

FerieCamp er åbne og gratis aktiviteter og er ikke et pasningstilbud, dvs. at man deltager på eget ansvar. Det er derfor vigtigt, at dit barn selvstændigt kan være på campen, hvis du ikke er med.

Mange børn kan fint deltage alene eller i følgeskab med en ven. Men det er op til dig at vurdere om dit barn er moden nok til dette.

Vi ser meget gerne, at man som forældre eller anden relation til barnet tager med på FerieCamp. Visse aktiviteter kan voksne fint deltage i, mens andre aktiviteter må ses fra sidelinjen.

Hvis dit barn deltager alene, så husk at give dit telefonnummer med.