Samarbejdspartnere

Billede
Patchworkbillede med børn der samarbejder

Vi elsker at samarbejde!

I nedenstående kan I læse meget mere om FerieCamps forskellige muligheder for samarbejde.

FerieCamps fundament bygger på samarbejde med lokale aktører i hele København

Hos FerieCamp-sekretariatet brænder vi for at skabe fede ferieoplevelser for børn og unge. Vi er sat i verden for at skabe de bedste forudsætninger for, at flere børn og unge introduceres til det varierede kultur- og fritidsliv vi har i København – men det kan vi ikke gøre alene!

Vi tror på, at tætte samarbejder med lokale ildsjæle er vejen frem, når vi taler om at skabe positive oplevelser med kreativitet, bevægelse og nye bekendtskaber. Derfor er vi altid på udkig efter engagerede samarbejdspartnere, både erfarne og nye, som vil være med til at sætte sit eget præg og videreudvikle FerieCamp i Københavns mange bydele.  

Når man samarbejder med FerieCamp, er der rig mulighed for at udvikle og afprøve nye metoder, der har til formål at give endnu flere børn og unge lyst til at blive en del af byens mange udviklende og positive fællesskaber.  

Hvad enten I kommer fra en forening, et kulturhus, en boligsocial helhedsplan eller noget helt fjerde, er I velkommen til at kontakte os på telefon 20337520 eller find vores direkte telefonnumre nederst på siden.

Klik videre nedenfor for at læse om de forskellige måder I kan blive en del af FerieCamp.