Hjælp børn til en aktiv fritid

Arbejder du med børn og unge? Vil du hjælpe dem med at få et aktivt fritidsliv? Så vil vi meget gerne samarbejde!

FerieCamp har en bred vifte af samarbejdspartnere

Vores netværk består i høj grad af professionelle og frivillige, som arbejder med at skabe positive fællesskaber og få flere aktive børn og unge i Københavns Kommune. Vi har allerede en masse gode samarbejdspartnere, men vi er altid på udkig efter flere til vores netværk.

Vi samarbejder bl.a. med:

 • Boligsociale medarbejdere
 • Gadeplans medarbejdere
 • Frivillige fra NGO'er
 • Pædagoger / skolelærer
 • Socialrådgivere
Jeg sender børn til FerieCamp, fordi de dér har mulighed for at få en varieret smagsprøve på, hvad de kan gå til i deres fritid. Derudover er der fokus på at hjælpe børnene ind i foreningerne efter FerieCamp er slut - og det er vigtigt.
Renata
Børne- & Ungekoordinator hos Os fra MIMERSKVARTER
Billede
Pige i sportshal

Her er et par eksempler på, hvordan vi kan samarbejde - vi hører også gerne om din idé!

Vis alle

Nyhedsbrev

Den mest simple måde du kan holde dig opdateret omkring FerieCamp, er ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her får du besked så snart der er nye programmer klar på vores hjemmeside.

Henvisning

Du er altid velkommen til at henvise et barn eller måske en hel familie til vores camps. Sammen kan I nemt se vores programmer på computeren og mobilen. Har I spørgsmål til nogle af aktiviteterne, så ringer I bare til os på tlf.nr. 20337520.

Følgeordning

Mange af vores samarbejdspartnere følger selv børn og unge til/fra vores camps. Der er i udgangspunktet ikke er tilmelding til vores aktiviteter, så behøver I ikke koordinere jeres besøg med os. Dog hører vi gerne fra jer, hvis I kommer med mere end 10 deltagere, så vores instruktører kan forberede aktiviteten hensynsfuldt.

Inddragelse af målgruppen

Vi opfordrer gerne vores arrangører/værter til at inddrage unge i deres planlægningsarbejde. Dels for at skabe ejerskab hos de unge, men også for, at de kan være FerieCamp-ambassadører for de yngste.

Hvis du arbejder med en gruppe unge, som kunne tænke sig at blive en del af FerieCamp, så giv os et kald eller smid en mail, så kan det være vi har et godt match blandt vores værter.

De unge kan fx inddrages således:

 • Være med til planlægningen, tage beslutninger og hjælpe til med alt hvad dette indebærer.
 • Hjælp før campen, fx dele flyers ud i boligområder eller hjælp til indkøb. 
 • Hjælp på campen, fx byde deltagere velkommen, sørge for snacks til deltagerne, lettere oprydning, opsætning af flag.
 • Varetage en aktivitet, som en del af et større program

Plakater

I kan få tilsendt plakater, hvor der er generel information om FerieCamp. Plakaterne bliver typisk tilsendt 2-3 uger inden ferien og fås i A4, A3 og A2 (alle stående). Mange hænger plakaterne op på døren ind til trappeopgange eller lignende. Send os en mail, hvis I vil skrives på listen over modtagere.

Co-planlægger

Mange af vores værter ser gode samarbejdspotentialer hos fx helhedsplaner, boligsociale medarbejdere eller pædagoger.

I nogle tilfælde vil det også være muligt, at I kan sidde med om planlægningsbordet og dermed få indflydelse på, hvordan FerieCamp i jeres bydel kan se ud.

Nye relationer

Som fagperson eller frivillig er du altid velkommen til at besøge campen og på den måde skabe nye relationer til bydelens børn og unge. Du er også meget velkommen til at bidrage direkte til vores program.

Eksempler på tidligere deltagelse fra fagpersoner:

 • Boligsociale medarbejdere som laver et kreativt værksted
 • Lokalpolitiet viser deres politibil frem og spiller fodbold med børnene
 • Gadeplansmedarbejdere, som tænder op i grillen og hygger med de unge
 • Frivillige som støtter op om aktiviteterne efter bedste evne og i samarbejde med instruktørerne.
Hver gang vi har været vært for FerieCamp, har vi fået mange nye medlemmer, og dagsprogrammet med forskellige aktiviteter giver både vores egne medlemmer og de nye mulighed for at styrke de sociale relationer til hinanden.
Anonym
Vært for FerieCamp i 2021