FerieCamp i Tingbjerg - Sommerferien uge 31

Kom på FerieCamp med Street Copenhagen. Prøv kreaværkstedet, dans og hiphop, eller udforsk parkour og kampsport. Du kan også spille basketball og futsal med dygtige instruktører.

Program

Hiphop dans med Street Copenhagen

Mandag-fredag kl. 10-12

Kom og dans hiphop med de dygtige instruktører fra Street Copenhagen. Uanset om du er nybegynder eller øvet, vil du lære fede moves og koreografier, mens du har det sjovt og møder nye venner. Slip din indre danser fri og nyd energien fra hiphop-kulturen.

Parkour med Street Copenhagen 

Mandag kl. 10-14 og tirsdag-fredag kl. 12-14

Udforsk byen som aldrig før med parkour. Træn smidighed, styrke og teknik, når du lærer at navigere og bevæge dig gennem forskellige forhindringer. Under kyndig vejledning af Street Copenhagens instruktører vil du hurtigt opdage, hvor sjovt og udfordrende parkour kan være.

Basketball med Hovedstadens Basket Fællesskab

Mandag-fredag kl. 12-14

Elsker du at spille basketball? Deltag i FerieCamp med Hovedstadens Basket Fællesskab og forbedr dine færdigheder på banen. Fra dribling til skudteknik og holdspil, vil du blive en bedre spiller, mens du nyder sporten og det gode selskab.

Thaiboksning med Street Copenhagen

Mandag-fredag kl. 14-16

Prøv kræfter med thaiboksning og oplev en intens og spændende kampsport. Street Copenhagens trænere vil guide dig gennem teknikker, slag og spark, samtidig med at du opbygger styrke og kondition. Perfekt for både begyndere og erfarne kæmpere.

Futsal med København Futsal 

Mandag-fredag kl. 14-16

Kom og spil futsal, den hurtige og tekniske variant af fodbold. Med København Futsal vil du træne dine boldfærdigheder, spilforståelse og hurtighed. Det er en fantastisk mulighed for at forbedre dit spil og have det sjovt sammen med andre futsal-entusiaster.

 

Aktiviteterne er for børn og unge 3-17 år og uden tilmelding, medmindre andet er oplyst.

Det kan være en god idé at...

  • Medbringe lidt at spise og drikke.
  • Have tøj med/på, som passer til aktiviteterne.
  • Have et telefonnr. til en forældre/værge.

Kontakt

Tingbjerg Skole

Ruten 12

2700 Brønshøj

Institutioner og grupper

Kommer I mere end ti, bedes I ringe i forvejen og give besked.

Del med