FerieCamp på Indre Nørrebro - Sommerferien uge 32

Blågårdens Bibliotek glæder sig til at se en masse til deres FerieCamp. Skate, hulahop og krea er bare nogle af de ting du kan være med til! Vi ses på Biblioteket og på Blågårds Plads.

Program

Kreativt Værksted med Green Living

Mandag-fredag kl. 10-13.

Lav figurer i hurtigttørrende ler med Mia fra Green Living. Lav flotte blomster, navneskilte, uroer, flag, kranse - eller måske noget du selv finder på? Kom ind på børnebiblioteket på 1. sal. Fra 4-16-år.

Hulahopsjov med Miss Mia

Mandag-fredag kl. 12-14.

Så kan du lære det! Dygtige Miss Mia viser dig, hvordan du svinger hulahopringen. Vi ses i Salen på 3. etage. Husk tøj du kan bevæge dig i, og giv den gas med ringene. Fra 5 år.

Skate med Big Heart Skateboarding

Mandag, tirsdag og fredag kl. 11-14.

Vær med, når de seje instruktører fra Big Heart Skateboarding kommer og giver tricks og tips til alle, der vil lære at skate. Om du har prøvet at skate før eller er helt ny, er lige meget. Der er plads til alle niveauer, når vi skater og har det sjovt sammen. Vi glæder os til at øve tricks eller bare hjælpe dig med at rulle lidt. Du kan låne skateboards og hjelme (begrænset antal). Alle som har eget løbehjul/rulleskøjter er naturligvis også velkomne. Fra 7-16 år. Børn under 7 år i følge med en voksen.

Børnenes NaturLab om dyr i Danmark

Tirsdag-torsdag kl. 13-14.30.

Bliv klogere på rotter, hugorme og ræve. Besøg vores lille Naturlaboratorium i børnebiblioteket på 1. sal, og løs vores quizzer og gåder. Der uddeles boggaver fra Danmarks Naturfredningsforening. Fra 5-10-år.

Futsal med København Futsal

Kom og vis dine seje skills eller lær nogle nye. Trænerne fra København Futsal tager godt imod alle der er glade for et have en bold mellem fødderne. Vi spiller kampe og hygger os, så tag dine kammerater med på pladsen!

Ponyridning på Blågårds Plads med Nadias søde ponyer

Onsdag og torsdag kl. 12-15.

Få en ridetur på en af de små heste - eller kom bare og mød dem, når hestene traver rundt på pladsen. For alle børn fra 4 år. Der kan opstå ventetid.

Sæbebobleworkshop på pladsen

Fredag kl. 14-16.

Så er der fest med bobler på Blågårds Plads! Sofus Sæbeboble laver sæbebobleshow og giver dig instruktion i, hvordan du laver KÆMPE sæbebobler.

 

Aktiviteterne er for børn og unge 3-17 år og uden tilmelding, medmindre andet er oplyst.
 

Det kan være en god idé at...

  • Medbringe lidt at spise og drikke.
  • Have tøj med/på, som passer til aktiviteterne.
  • Have et telefonnr. til en forældre/værge.

Kontakt

Blågårdens Bibliotek

Blågårds Plads 5

2200 København N

Institutioner og grupper

Kommer I mere end ti, bedes I ringe i forvejen og give besked.

Del med