POP-UP-aktiviteter

Billede
Fødder på skateboard

POP-UP-aktiviteter

Vil I introducere særligt udsatte børn og unge til jeres aktivitet? Tilmelding som POP-UP-udbyder er åben året rundt.

Hvorfor er det en god idé at blive POP-UP-udbyder på FerieCamp?

POP-UP-aktiviteter er jeres mulighed for at præsentere jeres faste aktiviteter til særligt udsatte børn og unge. I er samtidig med til at give dem nogle positive oplevelser og et pusterum fra hverdagen. POP-UP-aktiviteter er altså et skridt på vejen til at møde en ny målgruppe.

Derudover styrker jeres instruktører helt sikkert deres kompetencer, og kan i et POP-UP-forløb hjælpe grupper af børn eller unge på vej til et aktivt fritidsliv. Instruktører vil typisk blive timelønnet efter aftale med FerieCamp-sekretariatet.

Jeres rolle som POP-UP-udbyder

POP-UP-aktiviteter er behovsorienterede aktiviteter for særligt udsatte børn og unge, som i mange tilfælde skal igangsættes med kort varsel. Der vil i mange tilfælde være tale om aktiviteter for de unge 13-18 år.

Aktiviteterne kan afholdes en enkelt gang, være i form af mindre camps eller længere forløb over nogle måneder. POP-UP-aktiviteter foregår altid med deltagelse af fagligt personale som fx gadeplansmedarbejdere, pædagoger, boligsociale medarbejdere eller lignende.

Som POP-UP-udbyder er I virkelig med til at gøre en stor forskel for de børn og unge, der har det sværest.

Sådan foregår tilmeldingen

Listen over interesserede POP-UP-udbydere opdateres løbende og du kan derfor tilmelde dig når som helst. Du kan nøjes med at sende én tilmelding, hvor du tilkendegiver hvilke perioder og bydele, der er relevante for jer.

Listen gælder fra 1/1-31/12, så du skal tilmelde dig hvert år. Abonnér på vores nyhedsbrev for ansøgninger, så går du ikke glip af tilmeldingen til den kommende periode.

Billede
To unge mænd sidder på bænk

Generelle vilkår

Vis alle

Deltagerne

POP-UP's målgruppe er børn og unge 3-25 år, som bor i udsatte bydele. I mange tilfælde vil det være unge i aldersgruppen 13-18 år, som deltager.

Forberedelse

I samarbejde med den fagperson som har rekrutteret deltagerne, skal i forberede jeres aktivitet, så den tilpasses antallet af deltagere, niveau, alder eller andre udfordringer/parametre som kan spille ind. Derudover forventer vi selvfølgelig, at I møder op i god tid, så I kan klargøre aktiviteten.

Økonomi

Tilskudsrammen aftales direkte med FerieCamp-sekretariatet og kan fx være på 200 kr. /time/instruktør. Du/I skal have en Nemkonto, som tilskuddet kan blive overført til.

Instruktører

Minimum én af instruktørerne skal være fyldt 18 år, men vi anbefaler i høj grad at instruktørerne er erfaren både mht. alder og trænergerningen Vi anbefaler, at man altid kommer to instruktører.

Børneattester

Det er dit ansvar som forening, virksomhed, kulturinstitution eller lignende at indhente børneattester på alle instruktører, som skal deltage på POP-UP-aktiviteterne. Er du privatperson skal FerieCamp-sekretariatet indhente børneattesten.

Indsamling af data

I skal hjælpe med at indsamle data til evaluering. Fx at tælle hvor mange fremmøder, der er til aktiviteten, samt deltage i et evalueringsmøde.

Koda

I skal selv sørge for at have en musikaftale med Koda, hvis I spiller musik offentligt.

Religion og politik

Religiøs forkyndelse og politisk agitation er ikke tilladt på FerieCamp.