Ansøgning om FerieCamp-værtskab 2023 åbner onsdag den 7/9

Skal I være med til at afholde sjove og udfordrende aktiviteter for byens børn og unge? Så læs mere her og ansøg senest onsdag den 5/10.

Snart åbner en ny ansøgningsrunde, hvor alle igen har mulighed for at byde ind på et samarbejde med FerieCamp. Det bliver muligt at søge om værtskab for hele 2023 og der afholdes kun én ansøgningsrunde. Vi er altid på udkig efter nye spændende samarbejder, derfor håber vi, at rigtig mange  vil slå til og sende os en kvalificeret ansøgning.

Vi søger ildsjæle, som har lyst til at skabe positive oplevelser med kreativitet og bevægelse, samt introducere børn og unge til positive fællesskaber. Vi har særligt fokus på at skabe sjove ferieoplevelser og muligheden for at kunne gå til aktiviteterne på fast basis efter ferien.

Lyder det som noget for jer? Så klik på linket nedenfor!

 

I 2022 fik omkring 50 forskellige foreninger, kulturinstitutioner, fritidscentre, legepladser og alle mulige andre et værtskab for FerieCamp.

 

 

Ansøgningen åbner onsdag den 7/9

Vi havde et godt samarbejde med FerieCamp og det var dejligt at være med til at give børn en positiv oplevelse i deres ferie, som måske ikke har ressourcer til at rejse med deres familie.
Anonym
Vært for FerieCamp i 2021