Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 12 result(s). Currently showing 1 - 12
Nyhed

Mangler du planer i påsken? FerieCamp-programmerne er lige her!

Er du på udkig efter sjov og spænding i påskeferien? På FerieCamp kan du deltage i et væld af udfordrende aktiviteter! Du vil helt sikkert lade dig inspirere til nogle gode dage fyldt med sjov, sved på panden og uforglemmelige oplevelser!
Nyhed

Vinterferiens programmer er klar!

Er du på udkig efter sjov og spænding i vinterferien? På FerieCamp kan du deltage i et væld af udfordrende aktiviteter! Du vil helt sikkert lade dig inspirere til en vinterferie fyldt med sjov, latter og uforglemmelige oplevelser!
Nyhed

Velkommen til FerieCamps samarbejdspartnere i 2024

Vi er stolte over at kunne præsentere FerieCamps samarbejdspartnere for 2024. De skal være med til at afholde nogle fede FerieCamps for børn og unge i løbet af næste år - og vi glæder os helt vildt!
Nyhed

Se her - programmerne for juleferien 2023 er klar!

Så er det igen tid til FerieCamp! Kig efter de gule FerieCamp bannere og flag der blafrer i vinden, på én eller flere af de ni FerieCamps, der er arrangeret! Glade foreninger og dygtige instruktører står klar til at tage imod jer!
Nyhed

FerieCamp søger ny studentermedhjælper

Brænder du for at hjælpe børn og unge i udsatte positioner ind i fritidslivet? Er du god til at koordinere, har du flair for administrative opgaver og interesserer du dig for kultur- og foreningslivet i København? Så er det måske dig vi søger!
Nyhed

Velkommen til FerieCamps samarbejdspartnere i 2023

Vi er stolte over at kunne præsentere FerieCamps samarbejdspartnere for 2023. De skal være med til at afholde nogle fede FerieCamps for børn og unge i løbet af næste år - og vi glæder os helt vildt!