Der bliver gang i efterårsferien med masser af FerieCamps!

Mangler du noget at bruge efterårsferien på? Eller kender du børn, der gerne vil lave gratis idræts- og kulturaktiviteter? Så kom forbi FerieCamp i efterårsferien til nogle gode dage fyldt med sjov, sved på panden og uforglemmelige oplevelser!
Billede
Billede med unge dansere op ad spejl

FerieCamp i efterårsferien fra mandag 14. oktober til fredag 18. oktober.

Kom til de mange danseaktiviteter ved Dansekapellet, skyd efter kurven til basketball på Amager eller find de kreative fantasier frem i kreaværkstedet i Tingbjerg. FerieCamp byder på det meste og du vil helt sikkert møde søde instruktører fra en forening nær dig.   

//  I Husum ved EnergiCenter Voldparken er der masser af idræt og kreativitet på programmet. Spil håndbold, fodbold eller musik - eller prøv gymnastik med dygtige instruktører.

// På Nørrebro i Korsgade Hallen er der fodbold på programmet. Nørrebro United står klar mandag til fredag og man kan altid komme med på holdet. Prøv også kreaværkstedet eller forhindringsbanen.

// I Valby er der FerieCamp på Vigerslev Bibliotek. Prøv kæphesteløb, eSport, basketball, fodbold, dans og floorball. Man kan også teste sin indre styrke til vægtløftning eller boksning.

// På Østerbro kan man klatre op ad væggene i den helt nye idrætshal ved Nørre Fælled Skole. Lundehus Basketball står klar til at tage imod alle, og man kan helt sikkert lære nye tricks fra de dygtige trænere. Er man mere til ro, så kom til yoga og find balanceevnen frem.

// På Amager kan man komme til to FerieCamps. Kom forbi Prismen og spil fodbold, basket og bordtennis. Eller prøv skate og lær nye tricks. Man kan også være med til NERF-kamp eller spille skak. I Ørestaden er der gang i den. Her kan du prøve alverdens gadeidrætter og lave din egen streetart. 

// Der er PigeCamp i GAME Street Mekka, hvor alle piger i alderen 6-13 år kan være med. Kom forbi og få masser af timer til at gå med boldspil og fart over feltet.

Alle aktiviteter er uden tilmelding. Se alle programmerne her for det fulde overblik!

Lidt om FerieCamp

  • FerieCamp er gratis aktiviteter i de fem store skoleferier (vinter, påske, sommer, efterår og jul).
  • I efterårsferien er der gratis FerieCamp fra 14. til 18. oktober.
  • Deltagelse kræver ikke tilmelding - du må gerne tage venner/familie eller andre interesserede med.
  • Henover året afholdes der FerieCamp i Tingbjerg, Husum, Bellahøj, Nordvest, Nørrebro, Amager, Østerbro, Valby og Sydhavnen.
  • Aktiviteterne afholdes typisk af foreninger eller kulturtilbud, der har faste aktiviteter, som man kan gå til efter FerieCampen - spørg på campen, hvis I er interesserede i at starte til noget.
  • Alle børn og unge mellem 3 - 17 år er velkomne. Se programmerne for specifikke aldersgrupper og særlige informationer. Små børn bør følges med en voksen.