FerieCamp er tilbage med sommerferiens programmer - tjek dem ud her!

Glæder du dig også til FerieCamp i sommerferien? Der er mere end 30 FerieCamps du kan deltage i, og man vil helt sikkert prøve nye udfordrende aktiviteter! Vi ser frem til nogle gode dage fyldt med sjov, sved på panden og uforglemmelige oplevelser!
Billede
Piger spiller fodbold

Nu er det sommer, og det betyder FerieCamp! Prøv en lang række sports- og kulturaktiviteter!

Der afholdes FerieCamp fra mandag 1. juli til fredag d. 9. august.

Kridt skoene til de mange danseaktiviteter, skyd efter kurven til basketball eller find de kreative fantasier frem i kreaværkstedet. FerieCamp byder på det meste og du vil helt sikkert møde søde instruktører fra en forening nær dig.   

// På Husumparken Bemandede Legeplads kan du møde Forældrenes Børneklub. De står for dans og leg til de helt små børn. Der er også kreaværksted og dans for de lidt ældre og mulighed for at lave et upcycling-eventyr med dygtige kunstnere. 

// På Nørrebro ved Blågaardens Bibliotek kan du komme til FerieCamp, og prøve alverdens aktiviteter. Selv ridning og møde en ægte hest kan lade sig gøre.

// På Tagensbo Skole er Beboerprojekt Nordvest klar med den vildeste fortælling. Der er et hav af kreative valgmuligheder, men også muligehed for at prøve basketball og mange andre aktiviteter.

// På Østerbro ved Ryparkens Idrætsanlæg kan du mandag - fredag prøve et væld af spændende aktiviteter. Du kan spille tennis, fodbold eller udfolde din kreativitet i kreaværkstedet. Der også mulighed for at slappe af sidste dag med mad og hygge.

// På Amager kan du komme til mange forskellige FerieCamps. Kom forbi Remiseparken og prøv skate, eller vær med hos Fritidscenter Midt, når de sætter gang i aktiviteterne. Sidst men ikke mindt, er teaterforeningen GLiMT værter for en eventyrlig FerieCamp. 

// I Valby kan du også komme på FerieCamp, når Valby IF er værter. Her kan du få pulsen op til håndbold, gymnastik, dans og meget meget mere. 

Alle aktiviteter er uden tilmelding og alle er velkomne uanset alder og niveau. 

Se alle programmerne her for det fulde overblik!

Lidt om FerieCamp

  • FerieCamp er gratis aktiviteter i de fem store skoleferier (vinter, påske, sommer, efterår og jul).
  • I sommerferien er der gratis FerieCamp i uge 27, 28, 29, 31 og 32.
  • Deltagelse kræver ikke tilmelding - du må gerne tage venner/familie eller andre interesserede med.
  • Henover året afholdes der FerieCamp i Tingbjerg, Husum, Bellahøj, Nordvest, Nørrebro, Amager, Østerbro, Valby og Sydhavnen.
  • Aktiviteterne afholdes typisk af foreninger eller kulturtilbud, der har faste aktiviteter, som man kan gå til efter FerieCampen - spørg på campen, hvis I er interesserede i at starte til noget. 
  • Alle børn og unge mellem 3 - 17 år er velkomne. Se programmerne for specifikke aldersgrupper.