Mangler du planer i påsken? FerieCamp-programmerne er lige her!

Er du på udkig efter sjov og spænding i påskeferien? På FerieCamp kan du deltage i et væld af udfordrende aktiviteter! Du vil helt sikkert lade dig inspirere til nogle gode dage fyldt med sjov, sved på panden og uforglemmelige oplevelser!

I påskeferien kan alle børn og unge prøve kræfter med en lang række kultur- og idrætsaktiviteter!

Der afholdes FerieCamp fra søndag 24. marts til fredag d. 29 marts.

Kridt skoene til de mange danseaktiviteter, skyd efter kurven til basketball eller find de kreative fantasier frem i kreaværkstedet. FerieCamp byder på det meste og du vil helt sikkert møde søde instruktører fra en forening nær dig.   

// På Biblioteket, på Rentemestervej i Nordvest, kan du møde Forældrenes Børneklub. De står for dans og leg til de helt små børn, og tag et kig forbi når Tumlekaravanen kommer på besøg. Der er også kreaværksted og dans for de lidt ældre og mulighed for at lave et upcycling-eventyr med dygtige kunstnere. OBS: torsdag d. 28/3 er FerieCampen rykket til Tagensbo Skole, hvor der er arrangeret en særlig påskejagt.

// På Nørrebro kan du komme til PigeCamp, hvor der er særligt fokus på aktiviteter kun for piger. Kom forbi når Hjerterum sætter fokus på hygge og velvære og prøv fx negleworkshop og sæt kulør på vinterferien.

// På Østerbro i Svanemøllen kan du mandag - onsdag prøve et væld af spændende aktiviteter. Du kan lege med NERF, spille indendørs fodbold, spille tennis, håndbold eller udfolde din kreativitet i kreaværkstedet.

// På Amager kan man også komme til FerieCamp, hvor Shin-to Shotokan Karate Do står for alverdens kamsportsaktiviteter. Træd ind i en verden af forskellige kampsportsgrene og lær, hvordan du kæmper som en ægte ninja eller står rigtigt placeret til thaiboksning. 

// I Valby kan du også komme på FerieCamp, når Vigerslev Bibliotek er vært. Her kan du få pulsen op til basketball, kæpheste-løb eller dans med Kalilu. Der er også fodbold for piger med Fremad Valbys dygtige trænere. Hvis du kan lide gadeidræt, så prøv Panna-fodbold med Panna House, parkour med GAME eller skateboard med foreningen Big Heart Skate Boarding. 

Alle aktiviteter er uden tilmelding og alle er velkomne uanset alder og niveau. Se alle programmerne her for det fulde overblik!

Lidt om FerieCamp

  • FerieCamp er gratis aktiviteter i de fem store skoleferier (vinter, påske, sommer, efterår og jul).
  • Deltagelse kræver ikke tilmelding - du må gerne tage venner/familie eller andre interesserede med.
  • Henover året afholdes der FerieCamp i Tingbjerg, Husum, Bellahøj, Bispebjerg, Nørrebro, Amager, Østerbro og Sydhavnen.
  • Aktiviteterne afholdes typisk af foreninger eller kulturtilbud, der har faste aktiviteter, som man kan gå til efter FerieCampen - spørg på campen, hvis I er interesserede i at starte til noget. 
  • Alle børn og unge mellem 3 - 17 år er velkomne. Se programmerne for specifikke aldersgrupper.