Påskeferiens programmer er klar!

Mangler I gode idéer til at lave noget sjovt i påskeferien? Så kig her og bliv inspireret!

I påskeferien kan alle børn og unge prøve kræfter med en lang række kultur- og idrætsaktiviteter!

Der afholdes FerieCamp fra mandag d. 11. april - fredag d. 15. april.

Kridt skoene til de mange danseaktiviteter eller prøv et væld af forskellige aktiviteter fra basket, fodbold, rulleskøjter, rapskole og e-sport til fordybelse på kreative værksteder. Her er et par forslag, til hvad man fx kan være med til på FerieCamp:

// I Grøndal MultiCenter er hele familien velkommen, når vi åbner for vores store tumleland eller man kan komme og hoppe i trampoliner. Fra 3 år i følge med en voksen.

// Gemmer der sig en indre helt i dig? Og skal du bare have lidt hjælp til at lokke det frem i lyset? Så er heltetræning det helt rigtige for dig! Vi får superkræfter fra dyrene og skal lave stunttræning. For de børn 3-12 årige.

// For de unge vil der være mega god stemning på Ydre Nørrebro ved Urban 13, når Street under Buen fylder de sene eftermiddagstimer og aftenen ud med en masse streetaktiviteter. Her er man mere end velkommen til at tage sine venner med! Primært fra 12-17 år, men ned til 6 år er også velkommen til nogle af aktiviteterne.

Se alle programmerne her!

Lidt om FerieCamp

  • FerieCamp er gratis aktiviteter i de fem store skoleferier (vinter, påske, sommer, efterår og jul).
  • Henover året afholdes der FerieCamp i Tingbjerg, Husum, Bellahøj, Bispebjerg, Nørrebro, Amager, Østerbro, Sydhavnen og Valby.
  • Aktiviteterne afholdes typisk af foreninger eller kulturtilbud, der har faste aktiviteter, som man kan gå til efter FerieCampen - spørg på campen, hvis I er interesserede i at starte til noget. 
  • Alle børn og unge mellem 3 - 17 år er velkomne. Se programmerne for specifikke aldersgrupper.