Sommerferien var fyldt med FerieCamp - tak til alle der var med!

Har du set de gule FerieCamp-flag og bannere i sommerferien? Det har nemlig været FerieCamp, der har lavet kultur- og fritidsaktiviteter for børn og unge i København - og sikke en fest de sidste seks uger har været!

FerieCamp holder pause med de hæsblæsende og sjove kultur- og fritidsaktiviteter frem til efterårsferien og den 14. oktober. Vi vender dog stærkt tilbage med en række FerieCamps rundt omkring i København - og glæder os allerede til at se jer! Tak til de mange børn, forældre, frivillige, trænere, fagpersoner og andre samarbejdspartnere for det store engagement og jeres deltagelse. 

Vi glæder os til at se jer snart igen med pulsen oppe, bolden i hænderne og musikken i ørerne!

FerieCamp har budt på alt mellem fodbold, kampsport, dans, basketball, hockey, speedstacking og Esport. Men det har også været muligt at ride på en hest, lave kreative projekter og kunstværker eller lære nye tricks på skateboard, løbehjul eller rulleskøjter.

Har du selv, eller dit barn, prøvet en spændende aktivitet på FerieCamp og mangler den sidste hjælp til at kontakte den lokale forening eller træner for en prøvetræning? Så kontakt FritidsGuiderne KBH for at få hjælp til indmelding eller find information om kontingentstøtteordningen i Københavns Kommune.

Billede
Børn spiller udendørs bordtennis

FerieCamp fortsætter hele 2024

Der er er FerieCamp igen i efterårs- og juleferien 2024.

I efterårsferien, fra den 14/10-18/10, er der FerieCamp i Tingbjerg, Husum, Bellahøj, Nordvest, Østerbro, Nørrebro, Amager, Valby og Sydhavnen.

I juleferien, fra den 27/12-30/12, er der FerieCamp i Husum, Nordvest, Nørrebro, Amager og Valby.