Velkommen til FerieCamps samarbejdspartnere i 2023

Vi er stolte over at kunne præsentere FerieCamps samarbejdspartnere for 2023. De skal være med til at afholde nogle fede FerieCamps for børn og unge i løbet af næste år - og vi glæder os helt vildt!

I 2023 kan vi åbne dørene op for over 70 FerieCamps, som mere end 50 forskellige værter er med til at afholde. 

Vi er glade for kunne byde velkommen til de nye værter, herunder Forældrenes Børneklub, L.O.W. Skate Academy, Bo-Vita Boligforening og mange flere. Vi er som altid glade for at fortsætte vores samarbejde med vores rutinerede værter, som har været en del af FerieCamp i mange år - De skal have en stor tak for altid at have lyst til at være med. 

Mere end 30 foreninger står næste år klar til at modtage en masse børn og unge på deres camps. Derudover vil flere af byens biblioteker, kulturhuse og idrætsfaciliteter åbne dørene op til fede aktiviteter.

Næste år vil der være FerieCamps i Tingbjerg, Husum, Bellahøj, Bispebjerg, Østerbro, Ydre Nørrebro, Indre Nørrebro, Amager Øst, Amager Vest, Sydhavnen og Valby.

Er du nysgerrig på hvem der er værter næste år? Tjek listen ud nederst på denne sider, som også har links til værternes hjemmesider.