Velkommen til FerieCamps samarbejdspartnere i 2024

Vi er stolte over at kunne præsentere FerieCamps samarbejdspartnere for 2024. De skal være med til at afholde nogle fede FerieCamps for børn og unge i løbet af næste år - og vi glæder os helt vildt!

I 2024 kommer du selvfølgelig igen til at se de gule FerieCamp bannere og flag, ude foran den lokale skole, idrætsforening biblioteker og kulturhus, tæt på hvor du bor.

FerieCamp åbner dørene op og sætter leg, bevægelse, fællesskab og kreativitet i feriekalenderen i Tingbjerg, Husum, Bellahøj, Bispebjerg, Østerbro, Ydre Nørrebro, Indre Nørrebro, Amager Øst, Amager Vest, Sydhavnen og Valby.

Et nyt år giver også nye muligheder - og derfor glæder vi os over, at kunne byde varmt velkommen til nye værter som Skillz og Tingbjerg Forum, men naturligvis også til at fortsætte samarbejdet med erfarne værter. Som altid, skal der lyde en tak for det store arbejde i det forgangne år og alle de dejlige oplevelser tidligere værter har skabt i ferierne.

Mere end 30 foreninger kommer til at stå klar til at modtage en masse børn og unge på deres FerieCamps, så det bliver helt sikkert ikke kedeligt!

Er du nysgerrig på, hvem der er værter næste år? Så tjek listen ud nederst på denne side, der også har link til værternes egne hjemmesider.

Billede
Dans