Vinterferiens programmer er klar!

Er du på udkig efter sjov og spænding i vinterferien? På FerieCamp kan du deltage i et væld af udfordrende aktiviteter! Du vil helt sikkert lade dig inspirere til en vinterferie fyldt med sjov, latter og uforglemmelige oplevelser!
Billede
Børn med kampråb

I vinterferien kan alle børn og unge prøve kræfter med en lang række kultur- og idrætsaktiviteter!

Der afholdes FerieCamp fra lørdag 10. februar til søndag d. 18. februar.

Kridt skoene til de mange danseaktiviteter eller prøv et væld af forskellige aktiviteter fra basket, fodbold, rulleskøjter, parkour og fordybelse på kreative værksteder. Her er et par forslag, til hvad man fx kan være med til på FerieCamp:

// På Bellahøj Skole er alle aldre og niveauer velkomne til at komme og spille basketball med Basketball klubben B3B. Du vil møde dygtige instruktører og du vil helst sikkert få kamp til stregen.

// På Nørrebro kan du komme til PigeCamp, hvor der er særligt fokus på aktiviteter kun for piger. Kom forbi når Hjerterum sætter fokus på hygge og velvære og prøv fx negleworkshop og sæt kulør på vinterferien.

// På Østerbro i Svanemøllen kan du mandag - fredag prøve et væld af spændende aktiviteter. Du kan lege med NERF, spille indendørs fodbold, spille tennis, håndbold eller udfolde din kreativitet i kreaværkstedet. Sidste FerieCamp-dag, fredag, er der kæmpe fredagsfest med bålhygge og en professionel ansigtsmaler.

// På Amager kan man også komme til FerieCamp, hvor Clorofille Naturforening står for gode aktiviteter. Lær den Syd Amerikanske kampsport Capoeira at kende, eller skyd mod kurven til basketball. Du kan selvfølgelig også gå på opdagelse "i naturen" og lave kreative projekter du kan tage med hjem.

Se alle programmerne her!

Lidt om FerieCamp

  • FerieCamp er gratis aktiviteter i de fem store skoleferier (vinter, påske, sommer, efterår og jul).
  • Deltagelse kræver ikke tilmelding - du må gerne tage venner/familie eller andre interesserede med.
  • Henover året afholdes der FerieCamp i Tingbjerg, Husum, Bellahøj, Bispebjerg, Nørrebro, Amager, Østerbro og Sydhavnen.
  • Aktiviteterne afholdes typisk af foreninger eller kulturtilbud, der har faste aktiviteter, som man kan gå til efter FerieCampen - spørg på campen, hvis I er interesserede i at starte til noget. 
  • Alle børn og unge mellem 3 - 17 år er velkomne. Se programmerne for specifikke aldersgrupper.