FerieCamp i Valby - Sommerferien uge 32

Glæd jer til at Valby IF afholder FerieCamp i Prøvehallen. Der er lagt op til en fed uge med en masse sjove aktiviteter. Tag dine venner under armen og kom forbi og vær med!

Programmet hver dag

Kl. 09.40: Campen åbner (kun adgang gennem de store glasdøre i Prøvehallen) Registrering og vejledning – hvad vil du gerne prøve i dag.

Kl. 09.50: Fælles morgengymnastik, kom og få en god start på dagen.

Kl. 10: Godmorgen og velkommen til dagen.

Kl.  10.05-12.30 Aktiviteter (se nedenfor).

Kl. 12.30-13: Pause, spis din madpakke, Spillebulen, afslapning - fri leg.

Kl. 13-15.30: Aktiviteter (se nedenfor).

Kl. 14-14.30: Forfriskning – Eftermiddags snack.

Kl.  15.30 -16.00: Fælles aktivitet.

Kl.  16.00: Tak for i dag.

Når du ankommer til campen registrerer vi dig og du fortæller os, hvad du har lyst til at deltage i, så hjælper vi dig i gang. Vi kan hjælpe dig i gang med et foreningstilbud, hvis der er noget du har prøvet på campen og gerne vil begynde at gå til. Alle forældre er også meget velkommen til at komme her for vejledning og spørge om alt, fra kontingentstøtte til foreningstilbud, opstart m.m. eller blot for at drikke en kop kaffe, mens børnene deltager i aktiviteterne og har det sjovt.

En god historie - i Multisalen

Hver dag kl. 15.45

Valby Bibliotek står klar med det bedste tips, inspiration og gode ideer til din læsning. Hver dag slutter vi dagen af med højtlæsning af sjove, spændende og skønne bøger. Højtlæsning er bestemt ikke kun for de små børn. Så kom og få ny inspiration og hør en god historie. Biblioteket i Valby har åbnet hver dag til kl. 17, så måske du smutter forbi en tur på vejen hjem.

Spillebulen - i foyen

Hver dag kl. 10-15.30

Et godt brætspil i godt selskab, skaber bare hygge og god stemning og det hører en ferie til. 
Her kan du sammen med venner, nye som gamle, eller med familien slå dig ned i vores brætspilscafé. Vi har samlet et utal af brætspil og kortspil, som du kan hygge dig med. Der vil være spil du måske kender, der vil være spil du måske ikke kender og gerne vil lære at kende. I hvert fald er vi klar på hygge og spil i Spillebulen, så kig forbi.

Spring, Leg og masser af sjov med VIF - i Idrætssalen

Hver dag kl. 10-12.30

Vi fylder hallen med en bunke af springredskaber og skum. Vi bygger sammen de vildeste baner, som vi sammen udfordrer. Vi skal lege, vi skal eksperimentere med vilde spring, og vi skal have gang i hele kroppen. Det bliver så sjovt! Vi kan indimellem være nød til at aldersopdele denne aktivitet.

Dans og rytmisk gymnastik med VIF - i Spejlsalen og Multisalen

Mandag kl. 10.12.30. Tirsdag kl. 11-12.30. Torsdag kl. 10-11.

Vi skal danse og bevæge kroppen til fede rytmer. Vi skal prøve at bevæge os, og have det sjovt med vimpler, hoppe i sjippetov til musik, lave små koreografier og serier. Vi kommer til at grine en masse og hygge os.

Spring med VIF i Idrætssalen

Hver dag kl. 13-15.30

Har du lyst til at lære at lave en vejrmølle, et araberspring, en flik flak, en salto, et kraftspring – eller blot blive dygtigere til det du allerede kan - så er det her noget for dig. Vi eksperimenterer også med sammensatte, sjove og vilde spring og vi skal have gang i hele kroppen. Det bliver så sjovt! Vi kan indimellem være nødt til at aldersopdele denne aktivitet.

Dans: Hip Hop, Street & House med VIF - i Spejlsalen og Multisalen

Mandag & torsdag kl. 13-14. Tirsdag & onsdag kl. 14.30-15.30.

Vi skal danse og bevæge kroppen til fede rytmer med seje moves. Vi skal sammensætte små koreografier. Vi kommer til at grine en masse og hygge os max til en masse fed musik.

Tricking, Lær nye seje tricks - i Spejlsalen og Multisalen

* Mandag kl. 13-14.30. Tirsdag kl. 11-12.30. Torsdag kl. 14.15-15.

Kom og lær nye fede og seje tricks. Alt fra tricks med din krop, til sjove tryllerier og gøgl. Det bliver SÅ COOL! Vi kommer til at øve os og øve os og øve os og grine en hel masse med hinanden.

Floorball med Copenhagen Floorball Club - ved Porcelænstorvet/Boldburet ved Valby skole

Mandag & onsdag kl. 10-12.30.

Floorball er en super sjov holdsport. Det er næsten som hockey. Men i stedet for is og skøjter, løber vi i kondisko rundt på asfalt eller i en indendørs hal. Alle kan være med, det er nemt at ramme bolden og det er nemt at spille til de andre. Er du mellem 6-15 år, så kom er spil med.

Capoeira med Malungos - ved Porcelænstorvet/Spejlsalen

Mandag kl. 10-12.30. Onsdag kl. 13-15.30.

Capoeira er en afro-brasiliansk kamp-dans, der kombinerer kamp, dans, leg og akrobatik. Det er en sport med fællesskab, udfordringer, rytme ledsaget af traditionel sang og musik. Alle kan være med, så kom og få en oplevelse med en sport du måske ikke kender og har prøvet før.

Håndbold med Ajax København - ved Porcelænstorvet

Tirsdag kl. 10-12.30. Onsdag kl. 13-14.

Hurtige vendinger, lækre finter og gode hopskud. Det er en del af opskriften, når Ajax byder velkommen til håndbold!

Fodbold med Hellas

Mandag-onsdag kl. 13-15.45. Torsdag kl. 10-15.

Fodbold workshops for både drenge og piger. Det er både for dig, der elsker at spille fodbold, og for dig der er helt ny og gerne vil prøve det. Måske vil du bare gerne blive bedre til at score mål?
Sted: Porcelænstorvet, Prøvehallen

Parkour med VIF - i Multisalen

Tirsdag kl. 10-12.30

Vi sætter en fed bane op, en masse faldmåtter også skal der ellers kravles, springes, svinges og leges. Vi skal turde flytte grænser og vi skal lære, hvordan vi ikke slår os, når vi falder. Det bliver for vilde gutter og seje gutinder!

Streetbasket - ved Porcelænstorvet

Onsdag kl. 10-12.30

Streetbasket workshops for både drenge og piger. Det er både for dig, der elsker at spille basket, og for dig der er helt ny og gerne vil prøve det. Måske vil du bare gerne blive bedre til at score point?

Teaterworkshop med Teater V - i Multisalen

Onsdag & torsdag kl. 10-11 & 11-12.30

De udvalgte workshop vil være for børn fra 7+år. På workshoppen vil der være mulighed for, at lave dramalege, opfinde en karakter, som vi skal få ind i en lille forestilling, som vi slutter af med.
Det er lederen af Teater-V dramatiks center, Gitte Gry der underviser. Teater-v har dramahold for børn og unge, som man kan høre mere om på workshoppen eller se mere på Teater-V hjemmesiden, hvis man får mod på mere efter FerieCamp.

Sjipning/ Rope Skipping med VIF - På Porcelænstorvet

Mandag kl. 11 -12.30. Tirsdag kl. 13-14. Torsdag kl. 10-11.

Måske elsker du at Sjippe, måske har du ikke lært det endnu. Kom og oplev de mange muligheder der er når man træner med et sjippetov. Du må gerne medbringe dit eget sjippetov. Rope Skipping er en af de gymnastikdiscipliner, som virkelig kan få din puls op. Der er fart over feltet, du kan lære seje tricks og nye spring.

Kreativt værksted med Pernille - i foyen

Tirsdag & onsdag kl. 10-16.

Det er utroligt hvilke flotte ting, vi kan lave ud af genbrugsmaterialer og naturens skattekammer. Pernille kommer og hjælper dig i gang med sjove og gode ideer. Måske ønsker du at lave dit helt eget sæt spillekort med en flot tapet på bagsiden, eller dit eget ludospil. Måske dit eget kryds & bolle spil med flotte malede sten. Kun fantasien sætter grænser.

Silent FIT med VIF - Porcelænstorvet/Multisalen

Mandag & onsdag kl. 11-14. Tirsdag kl. 13-14. Torsdag kl. 10-11.

Kan du lide at høre god musik og bevæge din krop til det? Vi skal prøve det nyeste indenfor Fitness blandet med sjov træning, lege og konkurrencer. Vi skal have sved på panden, vi skal grine med hinanden og høre en masse fed musik.

Yoga - På Porcelænstorvet/Spejlsalen

Mandag, onsdag & torsdag kl. 10-11. Tirsdag kl. 10-11& kl. 14.30-15.45.

Vi arbejder med hele kroppen i rolige og langsomme bevægelser. Alle kan være med. Få en nærværende stund og gør din krop glad.

Akroyoga - På Porcelænstorvet/Spejlsalen

Mandag kl. 14.30-15.45. Torsdag kl. 11-14.

Akroyoga kombinerer yogaens nærvær med akrobatikkens samvær og styrke. Du træner din evne til at stole på, samarbejde og kommunikere med andre. Vi finder ud af, hvordan vi sammen kan skabe balance og bevægelse med kroppen.

Disc Golf - På Porcelænstorvet

Tirsdag kl. 14.30-15.30. Onsdag kl. 10-11 & kl. 14.30-15.30. Torsdag kl. 14.15-15.

Denne workshop er for børn 6+år. Vi skal prøve at kaste med frisbee og ramme forskellige ting, kurve m.m. Måske spiller din storebror eller søster det, måske spiller din far det – måske inviterer du dem med til at prøve det og til at spille en lille kamp mod dig? Det er faktisk ret fedt at spille Disc Golf og vi har fået fat i den sejeste instruktør, der har de vildeste rekorder og rammer plet hver gang.

Strikke/hækle-værksted - i foyen

Mandag kl. 11-14. Tirsdag & onsdag kl. 10-15.45. Onsdag kl. 10-15.45.
Har du lyst til at lære at strikke eller hækle, så kig forbi. Alle kan være med. Vi har garn og strikkepinde, men vil du være sikker på at få et par strikkepinde/eller en hæklenål – så må du gerne medbringe dine egne. Vi sidder sammen med kreaværkstedet.

Gøgl - På Porcelænstorvet

Mandag kl. 10-11. Tirsdag, onsdag & torsdag kl. 13-14
Har du altid ønsket at kunne jonglere, trylle, lave små tricks, gå på line – så er vi klar med et gøglerværksted – hvor vi prøver lidt af hvert.

Slackning/Slackline - På Porcelænstorvet

Mandag kl. 14.30-15.45. Torsdag kl. 10-11.

Har du altid ønsket at kunne gå på line, så har du her chancen for at komme og øve dig. Slackline er den ultimative balanceleg, som er sjov for alle.  En slackline er et bredt bånd, som man går på line på.

Neglesalon - i foyen

Tirsdag & torsdag kl. 11.00-12.30. Onsdag kl. 14.30-15.30.

Kig forbi og giv dine negle den fineste makeover. Vi har neglelak og skabeloner og nogle fantastiske unge piger, der er klar til at hjælpe dig og lære dig og give dig nye tips til, hvordan du lægger en flot og smuk neglelak.

Legeværksted  - På Porcelænstorvet

Tirsdag kl. 11-12.30.

Det er altid sjovt at lære nye sjove lege – vi har besøg af en legemester. Sted: Porcelænstorvet, Prøvehallen

Valbys største og fedeste vandkamp - På Porcelænstorvet

Torsdag kl. 15.15-16.

Vi gentager kæmpe succesen! Opskriften er: En hulens masse vandpistoler og vandballoner. En kæmpe flok børn og unge, klar til vandkamp. Et samlet instruktørteam i virkelig højt humør. En masse vand. Masser af solskin og varme. Oog ikke mindst… fællesskab, glæde, grin og hygge. Medbring gerne din egen vandpistol.

 

Der vil dagligt være enten friske boller/kage/kiks og saftevand/vand/juice til de børn og unge der deltager. Vi opfordrer dog alle børn til at tage en stor madpakke, lidt snack og drikkedunk med.


Aktiviteterne er for børn og unge 3-17 år og uden tilmelding, medmindre andet er oplyst. Hold øje med opdateringer, vi kan være nød til at lave ændringer i programmet grundet vejret m.m.

Det kan være en god idé at...

  • Medbringe lidt at spise og drikke.
  • Have tøj med/på, som passer til aktiviteterne.
  • Have et telefonnr. til en forældre/værge, hvis de ikke følger dig.
  • Medbringe dit sygesikringskort, hvis du kommer til skade.

Kontakt

Prøvehallen, i nærheden af Spinderiet

Porcelænstorvet 4

2500 Valby

Kontaktperson

feriecamp@valbyif.dk

Institutioner og grupper

Kommer I mere end ti, bedes I ringe i forvejen og give besked. I kan også sende en mail til feriecamp@valbyif.dk. Skriv senest dagen før.

Del med