Aktivitetsudbyder

Billede
Børn i fodboldtøj står i kø

Skal I være en del af FerieCamp?

Tilmelding som aktivitetsudbyder er åben året rundt.

Hvorfor er det en god idé at blive aktivitetsudbyder på FerieCamp?

FerieCamp er jeres mulighed for at præsentere jeres faste aktiviteter til børn og unge i udsatte bydele. I er samtidig med til at give dem nogle gode ferieoplevelser, når skolerne lukker ned. FerieCamp kan altså styrke brobygningen til jeres tilbud og måske hjælpe jer med at nå ud til en ny målgruppe. Derudover kan FerieCamp være en platform til at styrke jeres instruktørers kompetencer, prøve nye aktiviteter af eller tjene lidt ekstra penge til klubkassen. Aktivitetsudbydere vil typisk blive timelønnet efter aftale med værten.

Hvilken rolle har I som aktivitetsudbyder?

FerieCamp ønsker at gøre en forskel for børn og unge ved at give dem sjove oplevelser og sikre, at de bliver introduceret til de mange fede ting, man kan gå til i Københavns Kommune. Som aktivitetsudbyder bliver I en del af denne vision.

En FerieCamp består typisk af fem dage med forskellige, sideløbende aktiviteter dagligt. I kan deltage på FerieCamp i de fem store skoleferier. Som aktivitetsudbyder bliver I en del af et større aktivitetsprogram hos en FerieCamp-vært.

Sådan foregår tilmeldingen

Året rundt kan du tilmelde dig vores liste over interesserede aktivitetsudbydere. Listen med jeres kontaktoplysninger sendes ud til FerieCamp-værterne ca. 4 måneder før ferien. Det er derfor vigtigt, at du i god tid får tilmeldt dig listen. Du kan nøjes med at sende én tilmelding, hvor du tilkendegiver hvilke ferier og bydele, der er relevante for jer.

Du skal tilmelde dig listen hvert år. Abonnér på vores nyhedsbrev for ansøgninger, så går du ikke glip af tilmeldingen til den kommende periode.

Billede
Børn spiller håndbold

Generelle vilkår

Vis alle

Deltagerne

FerieCamps primære målgruppe er børn og unge 3-17 år, som bor i udsatte bydele. Der er flest i aldersgruppen 5-13 år som deltager.

 

Forberedelse

I skal forberede jeres aktivitet, så den kan tilpasses antallet af deltagere, niveau og alder. Derudover forventer vi, at I møder op i god tid, så I kan klargøre aktiviteten.

Økonomi

Tilskudsrammen aftales direkte med værten eller FerieCamp-sekretariatet og kan fx være på 200 kr. /time/instruktør.

I mange tilfælde vil det være et krav, at du/I har en NemKonto, som tilskuddet kan blive overført til.

Instruktørerne

Minimum én af instruktørerne skal være fyldt 18 år. Vi anbefaler, at man altid kommer to instruktører.

Børneattester

Det er dit ansvar som forening, virksomhed, kulturinstitution eller lignende at indhente børneattester på alle instruktører, som skal deltage på FerieCamps aktiviteter. Er du privatperson skal værten eller FerieCamp-sekretariatet indhente børneattesten.

Indsamling af data

I skal hjælpe med at indsamle data til evaluering. Fx at tælle hvor mange fremmøder, der er til aktiviteten.

Koda

I skal selv sørge for at have en musikaftale med Koda, hvis I spiller musik offentligt.

Religion og politik

Religiøs forkyndelse og politisk agitation er ikke tilladt på FerieCamp.