FerieCamp på Ydre Nørrebro - Sommerferien uge 32

Kom til FerieCamp i Lundtoftegade, hvor vi byder på krea-aktiviteter og boldspil hele dagen. Der er mulighed for at male, tage billeder og lave gipsafstøbninger med lokale kunstnere, mens Nørrebro United og Stevnsgade Basket sørger for leg og bevægelse.

Program

Kreativt værksted

Mandag-torsdag kl.10-12

Kom og find din indre maler frem, når kunstner Sahar Jamili dækker op med maling, kridt, tuscher, farveblyanter og meget mere. 

Basket med Stevnsgade Basket

Mandag-torsdag kl.11-13

Sammen med dygtige trænere fra Stevnsgade, kan du få mulighed for at finde din indre basket spiller frem, når vi træner på banen i Lundtoftegade hver eftermiddag. Vi spiller kamp, øver teknikker og har det sjovt! Alle niveauer er velkomne, men træningen er primært for de 7-14-årige. Hvis du er under 7 år, skal du komme med en voksen. 

Fodbold med Nørrebro United

Mandag-torsdag kl.13-15

Brænder du for fodbold? Så kom og træn med Jonas fra Nørrebro United, som også er at finde på banen i Nørrebroparken til klubbens åbne træning hver tirsdag og fredag, som starter op igen til september. Alle niveauer er velkomne, men det er primært for de 7-14-årige. Hvis du er under 7 år, skal du komme med en voksen. 

Foto- og Lydværksted med Turning Tables

Mandag-torsdag kl.13-15

Alle eftermiddage får vi besøg af Turning Tables, som er et kulturlaboratorium, hvor børn og unge kan arbejde med foto, film og musik. Kom og udforsk din kreativitet gennem billeder og lyd. Du kan tage portræt billeder af din familie, lave din egen sommersang eller musikvideo med dine venner. Mulighederne er uendelige, kom og vær med til at skab noget unikt. 

Grafitti og Negleworkshop med Klub N

Udvalgte dage

Sammen med den lokale klub N, har vi arrangeret en negleworkshop, hvor du kan gøre dine negle klar til sommeren. Udvalgte dage vil der også være graffiti workshop, hvor du kan lære at lave vægmalerier og mestre sprayteknikker. 

Det kan være en god idé at...

  • Medbringe lidt at spise og drikke.
  • Have tøj med/på, som passer til aktiviteterne.
  • Have et telefonnr. til en forældre/værge.

Kontakt

Lundtoftegade: Græsplænen ved boldbanen & bussen

Lundtoftegade 63

2200 København N

Kontaktperson

Livia: 40129495

Stine: 51498004

Institutioner og grupper

Kommer I mere end ti, bedes I ringe i forvejen og give besked.

Del med